Letnje vrućine su zvanično tu, a sve mi žene sa dugom kosom iznova se borimo kako da se rashladimo, podignemo je ili sklonimo sa lica i vrata – a da pri tome uspemo da izgledamo trendy i uredno. Naravno, ova borba nije nimalo laka, te se veliki broj nas odlučuje na odlazak kod frizera, a ukoliko niste sigurne koje su frizure trenutno in, a istovremeno praktične za leto, imamo nekoliko predloga za vas! Ovog jula u trendu će biti bob frizure različitih oblika, ali i midi frizure sa blagim talasima – a u nastavku istražite koja bi od ponuđenih frizura vama najbolje pristajala.

Neobavezni french girl bob

French girl bob je jedna od onih bezvremenskih frizura koje se svake godine vraćaju u trend. Ukoliko ste se rešile na veliku promenu i spremne ste da skratite svoju dugu kosu – ovo je odlična frizura koju možete isprobati. Ovaj tip bob frizure odlikuje neobavezni, pomalo messy oblik i rastresite šiške koje prekrivaju čelo, a možete imati i blage stepene oko lica, kako biste ga još bolje uokvirili. Takođe, ova bob frizura odlično izgleda kako god da je stilizujete, što je veoma značajno leti, kada često želimo da nam kosa bude polumokra i nemamo previše vremena da je svakodnevno stilizujemo i sušimo fenom.

Talasasta kosa srednje dužine

Ipak, ako ne želite da se odreknete svoje duge kose, imamo predlog da napravite kompromis sami sa sobom – i skratite je makar na srednju dužinu. Ova dužina odlično izgleda uz blage talase koji “odlaze” od lica, a takođe je praktična za podizanje u rep. Ako je ovo frizura koja vam pristaje, predlažemo vam da uradite i suptilni balayage tretman, sa najsvetlijim pramenovima oko samog lica, tako da vam kosa izgleda kao da je prirodno posvetlela na suncu.

Oštri, simetrični bob

Bob frizura je uvek velika promena i dobro rešenje, a ovog leta u trendu će biti i veoma oštar, ravni i simetrični bob. Iako smo leti navikli na neobaveznije frizure, ova frizura će svakako biti pun pogodak – jer ćete se sa njom definitivno istaći u masi. Ona na pravi način uokviruje lice i daje mu strukturu, a u svakom trenutku izgleda sofisticirano i elegantno. Takođe, sa ovim tipom frizure ćete najlakše pustiti kosu, kada poželite da vratite svoju dužinu.

Comments