Shag frizura sa šiškama

Shag frizura doživela je svoj povratak krajem prošle i početkom ove godine, a ona nastavlja da se održava u svetu trendy frizura. Velika prednost ovog tipa frizure je što stoji većini ljudi i dobro izgleda uz svaki oblik lica – a takođe je i praktična za leto, čak i kada je duga, jer je zapravo veoma stepenasta i ne guši svojom težinom. Shag frizuru popularizovala je najmlađa generacija Z, a ona postaje sve popularnija i među ostalim generacijama.

Mullet frizura se vratila u modu

Mullet frizura je na neki način ekstremnija verzija shag frizure – a nju je najviše popularizovala poznata muzičarka Miley Cyrus. Ova frizura bila je naročito popularna tokom osamdesetih godina prošlog veka, i mada nikada nismo pretpostavljali da će se vratiti u modu, ona je upravo to učinila.

Talasasti, duži, A line bob

I za kraj, još jedna bob frizura koja će ovog leta doživeti svoj comeback – A line bob. Ovaj bob nosile su mnoge poznate ličnosti, poput Margot Robbie i Saoirse Ronan, i moramo priznati da svakoj od njih neodoljivo stoji. Ovo je praktična i neobavezna frizura, ženstvena i opuštena u isto vreme. Takođe, ona odlično izgleda uz plavu kosu, pa ako ste raspoloženi i za farbanje – eto predloga za vas.

Naslovna fotografija: instagram.com/shahafmakeup

Jovana Pantić

Comments