Manifestacija “24 sata Elegancije – Concoursd’ Elegance & Luxury salon” obeležila je protekli vikend u Beogradu. Svojim jedinstvenim i bogatim sadržajem okupila je sve ljubitelje skupocenih klasičnih automobila i luksuznih predmeta, a gosti su mogli da prisustvuju najrazličitijim rafiniranim segmentima koji su bili održani na Belom Dvoru, Kalemegdanskoj tvrđavi i Grand Casinu Beograd, mestu najprestižnijih događanja u gradu, koji je i ove godine bio epicentar manifestacije.

Subota je bila u znaku skupocenih automobila i prestižnih brendova koji svojom kreativnošću i izuzetnim kvalitetom izrade zauzimaju značajno mesto na svetskoj sceni ručno rađenih proizvoda.

Najglamurozniji događaj večeri bile su tri modne revije prestižnih brendova, održane ispred Grand Casino fontana. Oduševljeno je pozdravljena ekskluzivna revija poznatog multi brand stora Distante, koji je damama premijerno prikazao najnoviju kolekciju za jesen/zimu 2013/2014. svetskih imena Marni, Rick Owens, Balenciaga, Gianvito Rossi, Zadig Voltaire, Stella McCartney.

Distante 3 Vrhunska selekcija glamura u okviru manifestacije “24 sata Elegancije”

Distante

Za muški deo publike priređen je pravi užitak – revija Kilgour of Savile Row, sinonim britanske elegancije i savršenih odela po meri, osnovane 1882. godine u najprestižnijoj ulici u Londonu Savile Row, poznatoj po neprikosnovenim majstorima krojačima. Modeli su nosili cipele Fratelli Rossetti.

Kilgior Vrhunska selekcija glamura u okviru manifestacije “24 sata Elegancije”

Kilgour

Modni hepening je završen revijom unikatne vintage kolekcije za dame specijalnog gosta iz Zagreba Das Charmes, prefinjenog concept store-a, koji je prikazao luksuzne brendove kao što su Lanvina, Dior, Prada, Chanel.

Das Charmes 2 Vrhunska selekcija glamura u okviru manifestacije “24 sata Elegancije”

Das Charmes

Dobra atmosfera se prenela u prelepi ambijent Diva Lounge Grand Casina Beograd, gde je, kao vrhunac večeri, održan “Chivas 24 hours of Eleganceparty” koji je potrajao do duboko u noć, uz prisustvo brojnih zvanica, čineći te noći Beograd prestonicom stila i elegancije.

Comments