Hot topics

Zašto nikada nećemo prestati da volimo bele patike + stajling saveti za nju i njega

Sunce, morska so, dehidrirana koža: Najbolji saveti za letnju negu

Najlepše frizure za posebne prilike koje možeš da napraviš – sama!

O kompromisima iliti kada je OK da prestanemo da ih pravimo

#HairHacks: Kako da neguješ kosu tokom leta + ideja za trendi frizuru za svaki dan

Sve što treba da znaš o detoksikaciji + primer detoks dijete koja zaista radi!

Sa liste neostvarenih odluka: Kako da najzad počneš da se hraniš zdravije?

12 stvari koje se nalaze na svačijoj #wish listi

5 glavnih trendova koje ćemo voleti ovog leta (ali i mnogo duže!)

Statement nakit je hit leta, a evo koji komadi su #musthave

1/2

Julsko sunce obasjava i uliva energiju u živote svih znakova – horoskop je dobar u većini aspekata za sve znakove, a ljubav je u vazduhu. Ali, najromantičniji najvreliji letnji mesec, imaće Rak, Jarac i Ribe – pa ako pripadate ovim znacima, bilo da ste zauzeti, u potrazi za ljubavlju, ili nezainteresovani, pripremite se, biće vam uzbudljivo, ludo i romantično.

Rak

Stvari postaju ozbiljne – ako ste u vezi, verovatno ćete odlučiti da podignete odnos na viši nivo, odnosno, da se zvanično obavežete, ili započnete zajednički život. Laka srca ćete rešiti da krenete ka stvaranju porodice, jer to je ono što vam je u životu najpotrebnije za stabilnost i ispunjenje. Vaše srce je puno ljubavi i u njemu ima još nedotaknutih dubina, koje ćete ovog meseca početi da otkrivate!

Slobodni Rakovi će biti prosto neodoljivi. Ljubav vašeg života vas doziva i mami, a ako ste verovali da ste taj vrhunac u svom životu “prebacili” i da se krećete silaznom putanjom, uverićete se u suprotno. Zaljubićete se kao nikad, pa čak i ako to bude samo letnja romansa, bićete zahvalni na tom osećanju životnosti i na inspiraciji koju ćete u tome pronaći.

Editors choice