Julsko sunce obasjava i uliva energiju u živote svih znakova – horoskop je dobar u većini aspekata za sve znakove, a ljubav je u vazduhu. Ali, najromantičniji najvreliji letnji mesec, imaće Rak, Jarac i Ribe – pa ako pripadate ovim znacima, bilo da ste zauzeti, u potrazi za ljubavlju, ili nezainteresovani, pripremite se, biće vam uzbudljivo, ludo i romantično.

Rak

Stvari postaju ozbiljne – ako ste u vezi, verovatno ćete odlučiti da podignete odnos na viši nivo, odnosno, da se zvanično obavežete, ili započnete zajednički život. Laka srca ćete rešiti da krenete ka stvaranju porodice, jer to je ono što vam je u životu najpotrebnije za stabilnost i ispunjenje. Vaše srce je puno ljubavi i u njemu ima još nedotaknutih dubina, koje ćete ovog meseca početi da otkrivate!

Slobodni Rakovi će biti prosto neodoljivi. Ljubav vašeg života vas doziva i mami, a ako ste verovali da ste taj vrhunac u svom životu “prebacili” i da se krećete silaznom putanjom, uverićete se u suprotno. Zaljubićete se kao nikad, pa čak i ako to bude samo letnja romansa, bićete zahvalni na tom osećanju životnosti i na inspiraciji koju ćete u tome pronaći.

Comments