*GIVEAWAY* Proizvodi za negu kože koji su ti neophodni ovog leta

Otkrivamo: Kako da imaš jaku, blistavu i dugu KOSU?

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Wannabe coach: Budi osoba koja se sebi sviđa!

Wannabe coach: Budi osoba koja se sebi sviđa!

Tvoj integritet ne sme da zavisi od toga kome pripadaš, potrebno je da budeš sposbna da budeš dovoljna sama sebi, da bi mogla da biraš da se posvećuješ drugima i da u tome pronalaziš zadovoljstvo istinske razmene, a ne zadovoljstvo žrtvovanja. Potrebno je da na vreme postaneš svesno sebična, da ne bi kasnije bila nesvesno sebična i jedna od onih žena koje prebacuju svojoj deci kako ih se ne sete, kako je izbegavaju i ne primećuju koliko su naporne i nametljive u želji da učestvuju u njihovim životima i da su ta deca možda sasvim svesno i namerno organizovala i oformila svoje živote što dalje od domašaja svoje majke koja je sve žrtvovala za njih.

Biti svoja, znači biti sve što jesi

Osobe koje se sviđaju sebi, samouverene su, opuštene i vedre, ne zato što im je u životu sve lakše nego drugima, nego zato što su načisto same sa sobom. Ratosiljale su se mnogih iluzija, skršile su mnoge predrasude, odbacile predubeđenja i pogrešne stavove, naučile su da se oslanjaju na sebe, na svoj osećaj, zdrav razum, intuiciju, procenu, da cene i poštuju svoje želje i potrebe, da ostvaruju sebe u svim aspektima svog života.

One nisu žrtvovale ni jedan vitalan deo sebe, da bi ostvarile neku sliku o sebi, da bi ispunile ono što se od njih očekuje, ili ono što su sebi nametnule, ubeđene da je to jedini ispravan način da se živi – one su se suprotstavile struji, šablonima, neslobodi, očekivanjima i posegle duboko u sebe, ka svom istinskom JA.

Naučile su da budu slobodne iznutra, da mirno sagledavaju sve što jesu, da ne lažu sebe i da se suočavaju sa svojim strahovima i slabostima. Njihov ego se ne hrani komplimentima – kad im neko kaži „divna si, fantastična si, zaslužuješ sve najbolje, bravo“ one tačno znaju koliko su divne i koliko vrede.

Zato ne mogu da ih poljuljaju ni ničije optužbe, kritike i blaćenje – one se preispitaju, ako pomisle da je nešto od toga možda istina i prihvate ono što jeste tačno, nastojeći da se koriguju, a ono što nije istina, ne dotiče ih i ne vređa. Imaju zdrav ego, zdrave granice i mogu sebi da dopuste da budu velikodušne koliko god im to prija – prema sebi, jednako kao i prema drugima.

Pročitajte još i ovo:

Verujete li u prijateljstvo na Fejsbuku? (BLOG)

Znaci da je tvoj prijatelj “fejk”

Razlozi zbog kojih treba da preispitaš šta govoriš prijateljicama o svojoj vezi

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

izvor fotografija: www.instagram.com , www.unsplash.com
Aleksina Đorđević

Editors choice