view3 Wannabe Color Block Party @ Plastic Light / 15.07

Konačno smo doživeli modnu sezonu u kojoj nema pravila. Štaviše može se reći da je njen moto da su pravila tu da bi se kršila. Dakle, organizovani modni kriminal može da počne!

Pink, žuta, zelena, narandžasta u istom outfit-u? Naravno. Odavno su kreatori i poznate zvezde širom sveta poludeli za ovim trendom. Kao da smo konačno shvatili zašto kažu da svet treba gledati kroz ružičaste naočare. Plus, vrele dane ništa bolje neće uzdrmati nego jarke boje, a vi ćete biti više nego zapaženi i trendi.

Upravo vas zato Wannabe Magazine posle više nego uspešne Black & White žurke poziva na treći letnji Color Block Party, gde vam dajemo mogućnost da eksperimentišete sa svojim odevnim kobinacijama i sklapate jarkih boja kako god poželite. Sigurni smo da nećete pogrešiti. Ako odelo čini čoveka, onda color block trend pokazuje njegovu veselu stranu ličnosti. Stoga nam pokažite koje su vaše boje, a u šarenoj atmosferi dobar provod je zagarantovan.

Pozovite sve prijatelje, zaokružite petak, 15. jul na svom kalendaru i počnite da planirate svoj color šoking outfit koji ćete ponosno prošetati na splavu Plastic Light i doživeti nezaboravno veče uz muziku za koju su zaduženi di-džejevi Mirko i Meex.

Žurka počinje od 23h, a za ovaj jedinstveni gradski događaj rezervišite mesto što pre i po prvi put u Beogradu budite deo Color Block elite. Broj telefona za rezervacije je 064/ 640-3956.

Vidimo se u petak u svojim najluđim kombinacijama! Ne zaboravite: letnji dani su tu, vaše je samo da ih obojite veselim bojama.

Comments