Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

U još jednom pohodu na stanove mladih Beograđana stigli smo u u stan Daše Popović. Iako je osnovna poenta bila da predstavimo njen dom, naša poseta se pretvorila u svojevrsni modni editorijal sa vlasnicom u glavoj ulozi.

Daša trenutno živi u stanu koji je nasleđe njenih bake i dede, a za koji je vežu divne uspomene iz detinjstva kada je dane provodila kod njih u poseti. Baš zbog tih uspomena još uvek nije odlučila da li želi da ga renovira ili menja za neki drugi. Zapravo, neke delove stana je preuredila, ali većina je i dalje kao što su oni ostavili.

Foto 1 Wannabe dom: Daša Popović

San svake devojke - desetine pari cipela.

Dašin garderober je san svake devojke, a modni fetiš su joj cipele i torbe.

I pored dva ogromna plakara za odeću, Daša, kao i svaka druga devojka, nema dovoljno mesta da smesti sve svoje krpice. “Mesta nikad dosta! A volim da čuvam stvari bez obzira na to koliko su stare, tako da se retko odričem stare garderobe kako bih napravila mesta za novu.“

Foto 2 Wannabe dom: Daša Popović

Nikada nema dovoljno mesta za odeću!

Već sa 18 godina Daša je počela da živi sama u inostranstvu. Završila je osnovne studije za menadžment i ekonomiju u Italiji, a zatim je radila MBA na fakultetu EADA u Španiji. Kada se vratila u Srbiju, nastavila je samostalni život, a ubrzo joj se pridružilo i kuče koje je mnogo zavolela.

Trenutno se bavi internet poslovanjem koje obuhvata intergaciju nekretnina, finansiranja, pravnih saveta i opremanja doma, putem sajta “Klik za dom”.

Foto 3 Wannabe dom: Daša Popović

Kuhinju je preuredila sama.

I pored toga što je stan pretvorila u ogroman garderober, Daša ne smatra sebe klasičnom kupoholičarkom. U šali kaže da je za to zadužena njena najbolja drugarica, koja čak i piše blog. Od nje voli da sasluša savet, ali je ipak najčešće sama svoj stilista.

Foto 4 Wannabe dom: Daša Popović

Zelena fotelja je podseća na baku.

Posebno mesto u dnevnoj sobi pripada udobnoj zelenoj fotelji. “Zelena fotelja je mesto gde se opuštam i gledam omiljenu seriju pred spavanje, podseća me na moju baku koja je iz nje gledala svoje omiljene serije.”

Foto 5 Wannabe dom: Daša Popović

Pored cipela, njen fetiš su i torbe.

Foto 6 Wannabe dom: Daša Popović

Iako živi sama, prijatelji su uvek dobrodošli!

Foto 7 Wannabe dom: Daša Popović

Zaljubljena je u svoje cipele...

Foto 8 Wannabe dom: Daša Popović

...ali tvrdi da nije kupoholičarka!

Stilista: Jelena Matić
Fotografije: Dunja Dopsaj


Milan Maglov je marketing menadžer koji ne dozvoljava da mu životom zavlada svakodnevna rutina, te planira da bude jedan od prvih stanovnika Marsa. Voli svoje prijatelje, voli da putuje, sve bi da proba , i u duši je još uvek dete. Omiljeni citat: “Be the change you wish to see in the world!”

Editors choice