Kada vam neko pomene penthaus na Banovom brdu, sa pogledom na novi Most na Adi, uređen po svim standardima modernog doma u kom se oseća porodična toplina sigurno vas zaintrigira da vidite kako to izgleda.

Draga Biljana je ugostila ekipu Wannabe Magazine-a u svom životnom prostoru i dopustila nam da prenesemo kako izgleda kada neko ima mogućnosti da sebi i svojoj porodici uredi dom prema svojim željama. Sve je počelo tako što je ova petočlana porodica odlučila da kupi dva stana koja su spojili u jedinstven prostor od dvesta kvadratnih metara, povezan dugačkim hodnikom ukrašenim predivnim tapetama i neobičnim osvetljenjem.

Kada su obavljeni grubi radovi, Biljana je potražila pomoć profesionalaca za uređenje prostora. Ipak, kaže da je sve rađeno prema njenim željama. Arhitekte Maja Pavičević i Biljana Pujo učinile su da ovaj prostor postane topao dom koji je prilagođen lagodnom životu.

foto 11 Wannabe dom: Penthaus na Banovom Brdu

Iz dnevne sobe pruža se predivan pogled na novi Most na Adi

Dnevna soba i kuhinja podsećaju na američke domove, posebno zbog velike radne ploče i šanka koji čini centralni deo kuhinje. Porodica se tu okuplja i kažu da retko kada ručaju za stolom koji je udaljen samo nekoliko metara.

foto 21 Wannabe dom: Penthaus na Banovom Brdu

Mesto okupljanja cele porodice

Iz dnevne sobe pruža se predivan pogled na Most na Adi, a poseban doživljaj je kada se noću sa terase posmatra Beograd.

Većina nameštaja je pravljena po meri za ovaj stan, a Biljani je posebno drag luster iznad trpezarijskog stola koji je po svaku cenu želela da uklopi u ovaj prostor i koji je donela iz Italije.

foto 32 Wannabe dom: Penthaus na Banovom Brdu

Luster iz Italije je najupečatljivi detalju ovom delu stana

Ono što posebno krasi ovaj stan su kupatila. Naime, ova porodica već nekoliko godina uvozi keramiku i poseduje svoj salon keramike “Il Bagno” u Beogradu. Zapravo, svaka soba u ovom stanu ima svoje kupatilo, a posebno se izdvaja ono koje je jednim delom staklom pregrađeno od glavne spavaće sobe.

foto 43 Wannabe dom: Penthaus na Banovom Brdu

Na sajtu ilbagno.rs možete videti 3D projekciju ovog kupatila

foto 5 Wannabe dom: Penthaus na Banovom Brdu

Soba starije kćerke uređena je u modernom stilu, a preovlađuju crna i bela boja

foto 6 Wannabe dom: Penthaus na Banovom Brdu

Prava soba za jedanaestogodišnjaka

foto 7 Wannabe dom: Penthaus na Banovom Brdu

U glavnoj spavaćoj sobi nalazi se i krevetac za najmlađeg člana porodice

foto 8 Wannabe dom: Penthaus na Banovom Brdu

Klinci uživaju u svom kutku sa igračkama

Fotografije: Dunja Dopsaj


Milan Maglov je marketing menadžer koji ne dozvoljava da mu životom zavlada svakodnevna rutina, te se trudi da sitnicama razbije monotoniju i širi pozitivnu energiju oko sebe. Voli svoje prijatelje, voli da putuje, sve bi da proba, i u duši je još uvek dete. Svakodnevno uredjuje stranicu “Dnevna doza kreativnosti”. Omiljeni citat: “Be the change you wish to see in the world!

Comments