Jedna od najboljih žurki nedavno završene zimske sezone u beogradskom klubu Plastic bilo je naše wannabeDIVAstated veče (fotografije), pa smo odlučili da nastavimo sa Wannabe žurkama i dobrom zabavom i tokom predstojećeg leta.

Wannabe Fashion Police Party, prva od naših pet letnjih žurki, biće na beogradskom splavu Plastic Light (Brodarska BB, Savski Kej) u petak, 03. jun, od 23:00.

Pozivamo vas da budete kreativni u svom oblačenju, jer će najbolje obučeni gosti dobiti nagrade za svoj stajling. Pobednike će birati načelnici modne policije u sastavu: Tijana Pavlov, Nina Fićović i Boško Jakovljević. Takođe, pripremite se za “uniformisana lica” sa iznenađenjima, vrhunsku house muziku i nezaboravni provod!

WannabeFPP Wannabe Fashion Police Party @ Plastic Light / 03.06.

Najavite svoj dolazak, vidite ko sve još dolazi i pozovite prijatelje na zvaničnom Facebook eventu, pozovite (064) 640-3956 za informacije i rezervacije i dođite da zajedno đuskamo!

Za kraj, poklanjamo vam 33 propusnice za Wannabe Fashion Police Party. Prvih trideset troje čitalaca koji nam na email fashionpolice@wannabemagazine.com pošalju svoje ime, prezime i kućnu adresu dobiće od nas poštom propusnicu koja važi za dve osobe.

Comments