Wannabe Magazine logo 1 Wannabe First Birthday Party @ Plastic Light / 09.09. j0399585 Wannabe First Birthday Party @ Plastic Light / 09.09.

Došao je trenutak da krunišemo 12 meseci svakodnevnog rada.

Wannabe Magazine, najpopularniji fashion & lifestyle web magazin u Srbiji, poziva Vas na svoju veliku rođendansku žurku u petak, 9. septembra od 23 sata na beogradski splav Plastic Light (Brodarska BB).

Redakcija od 116 mladih novinara i blogera, skoro 3,000 objavljenih tekstova, na stotine poklona podeljenih posetiocima, više od 16,000 fanova na Facebooku, preko 150,000 poseta svakog meseca i sve to za prvih godinu dana rada.

Nakon Fashion Police, Black&White, Color-blocking žurki, ovog puta, najvažnije je da ponesete osmeh i uživate u muzici, društvu i iznenađenjima koje vam vredno pripremamo. Za muziku će se pobrinuti vama i nama dobro znan DJ dvojac  Mirko i Meex.

Žurka počinje u 23h, memorišite datum, jer se jednom slavi prvi rođendan. Svako ko je neko, svako ko želi da bude neko, ne sme da propusti najbolju žurku u gradu, jer to je ono što se od Wannabe-ja očekuje – samo najbolje.

Najavite svoj dolazak, vidite ko sve još dolazi i pozovite prijatelje na zvaničnom Facebook eventu, pozovite (064) 640-3956 za informacije i rezervacije i dođite da se ponovo zajedno odlično provedemo!

Ne trebaju nam pokloni, jer ste nam vi, čitaoci, najveći poklon.

Comments