Ukoliko želite da se osećate dobru u bikiniju i seksi na plaži ili pored bazena, morate da pripremite svoje telo za period koji dolazi. Promenite način ishrane, aktivirajte se ili krenite sa svakodnevnom šetnjom… Sve će to pomoći da izgledate lepo i da ne skidate osmeh sa lica. Ono što sledi jesu saveti kojih se treba pridržavati.

Čim osetite sitost prestanite sa unošenjem hrane  

Hranu ne treba unostiti u prekomernim količinama. Ovo je savršen recept za mršavljenje, a sledeća stvar koju treba da uradite jeste da drastično smanjite obroke i da hranu bazirate isključivo na niskokaloričnim namirnicama i voću.

Pijte mnogo vode

Hidratacija je veoma važna kada dođe leto, a unos vode u velikim količinama skoro je neophodan. Unos vode ključna je stavka kada je mršavljenje u pitanju, a valjalo bi izbegavati konzumiranje kafe i alkoholnih pića.

286 Wannabe Fit: Izgledajte dobro u bikiniju

Jedite manje slanu hranu

Nesoljena hrana manje goji i smanjuje nadutost u stomaku. Ovo je dobra ideja koje se treba pridržavati posebno kada leto pokuca na vrata.

Izbegavajte tešku, kuvanu hranu

Bareno povrće i pasulj valja izbegavati, jer će to narušiti vaš izgled u bikiniju. Ova hrana stvara naslage na stomaku i teža je za varenje. Nadimanje je još jedan problem više koji može izazvati.

Comments