5 činjenica koje treba da znaš o TISSUE MASKAMA – najnovijem hit proizvodu u BEAUTY svetu!

5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta!

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Kajzerice, Bečke ili Carske pogačice, okruglo pecivo od belog brašna, još od XIX veka su poslastica za sve koji vole peciva. Predanje kaže da su ime dobile u čast cara Franza Jozefa,  po četvrtastom zareznom ukrasu u obliku krsta na vrhu koji podseća na carsku krunu. Ukusno pecivo, poreklom iz Beča, brzo je proširilo svoje čari i na okolne zemlje – Francusku, Italiju, Hrvatsku, Srbiju, Mađarsku… Naravno, svaka kuhinja ovih zemalja ima svoju, blago izmenjenu verziju.Ove jeseni kompanija Don Don rešila je da kroz novi koncept potrošačima ponudi uvek sveže, tople kajzerice, po ceni koja je pristupačna svima.

„Naš cilj je da potrošače podsetimo na ovo ukusno pecivo, koje se nekada svakodnevno nalazilo na stolu za doručak. Kajzerice pripremamo po tradiconalnom receptu, od najfinijeg brašna i sastojaka. Peku se na mestu prodaje, potrošači ih kupuju vruće, a kako smo želeli da budu dostupne svakom džepu, nudimo ih po ceni od samo 5,99 dinara,“ kaže Aleksandra Đurišić, PR kompanije Don Don.

IMG 2314 Wannabe Fit vesti: Don Don uvodi novi koncept u supermarkete

Uvek tople i sveže kajzerice po pristupačnoj ceni

Za sada se kajzerice Tvojih 5 minuta peku i prodaju samo petkom i tokom vikenda u velikim prodajnim objektima najvećih trgovačkih lanaca.U Dis + objektu na Novom Beogradu projekat je počeo 15.11. i traje do 29. 12. Prva četiri vikenda obučeni promoteri davaće potrošačima sve informacije u vezi ovog proizvoda. U objektu Idea Immo centar akcija se održava svake subote i nedelje od 27.11 – 29.12.

„Srećni smo jer su potrošači prepoznali kvalitet, a za kratko vreme kajzerice su našle svoj put do mnogih trpeza. Za sada akcija traje u Idea i Dis objektima, a mi se nadamo da ćemo u budućnosti biti u prilici da ponudimo sveže ispečene kajzerice i u drugim velikim marketima“, naglašava Lucija Stević, brend menadžer u Don Donu.

Za sada potrošači mogu da odaberu jednu od tri vrste –Belu, Integralnu i Corn kajzericu, koje su neodoljivog ukusa i mirisa, stvoreneza carski doručak.

Editors choice