forum screenshot Wannabe Forum

Od svog nastanka u septembru prošle godine, redakcija Wannabe Magazine-a vredno je radila na tome da vas svakog dana upozna sa novostima iz sveta mode, zabavi duhovitim tekstovima naših blogera, odvede putopisima na egzotične destinacije ili prodiskutuje o večnim dilemama muško-ženskih odnosa.

Trudili smo se da biramo zanimljive i raznolike teme, ali sa preko 50,000 čitalaca mesečno nije lako zadovoljiti sve ukuse. Recimo, šta ako vas interesuje nešto o čemu članak u magazinu još uvek nije izašao ili biste želeli da se posavetujete sa članovima redakcije ili drugim čitaocima u formi zgodnijoj od običnih komentara ispod tekstova?

Da bismo vam izašli u susret i pomogli celoj Wannabe zajednici da se okupi na jednom mestu, danas smo otvorili zvanični forum magazina. Wannabe Forum pokriva ogroman broj tema koje će vam omogućiti da pokrenete razgovor o praktično bilo čemu što vas interesuje.

Tu su:

Moda i stil
Pratite modu? Zanimaju vas nove modne tendencije? Pričajte o rasprodajama, novim kolekcijama, omiljenim kreatorima, modnim magazinima i blogovima.

Nega lepote
Otkrijte tajne lepote, naučite kako da negujete svoj izgled i razmenite iskustva o salonima i najnovijim preparatima za lice, kosu i telo.

Fitness i dijete
Saznajte sve o najnovijim dijetama, najboljim nutricionistima, teretanama i fitness programima.

Zdravlje
Pronađite pomoć i podelite iskustva o fizičkim i psihičkim tegobama, lečenju i lekarima sa drugim čitaocima.

Psihologija
Volite da analizirate sebe i druge? Veliki ste fan Frojda ili Junga? Interesujete se za NLP? Ovde ćete pronaći diskusije o psihološkim temama i disciplinama.

Obrazovanje i karijera
Tražite novo radno mesto ili pokrećete svoj posao? Upisujete postdiplomske studije? Ovde ćete pronaći sve potrebne informacije za razvoj svoje karijere.

Provod i izlasci
Koja su aktuelna mesta za izlaske? Gde su barovi sa najboljim koktelima? Koja vam se pozorišna predstava dopala? Podelite čari noćnog života sa drugima.

Muvanje i veze
Volite da flertujete? Imate dilemu kada će vas pozvati? Šta je mislio kada je ono rekao? Diskutujte o najzanimljivijim startovima i dejtovima.

Seks i seksualnost
Pričajte o seksu i svim oblicima seksualnosti, razmenite iskustva i srušite sve predrasude i tabue.

Love Story
Ispričajte nam svoje najlepše i najtužnije ljubavne priče. Najbolje priče biće objavljene u Wannabe Magazine-u.

Venčanja
Rekli ste ili se spremate da kažete sudbonosno “da”? Razmenite iskustva i savete u vezi jednog od najlepših dana u životu.

Trudnoća i majčinstvo
Očekujete bebu? Pričajte sa drugim mamama o ishrani i nezi tokom trudnoće i prvih nekoliko meseci bebinog života.

Porodica
Razmenite mišljenje o životu u zajednici, braku kao instituciji, sukobu generacija, razvodu i zdravim porodičnim odnosima.

Moj dom
Razmišljate o preuređenju svog životnog prostora? Pronađite kreativne ideje i savete i razmenite mišljenje sa drugima.

Hrana i piće
Pronađite recept koji vam je potreban, razmenite kuvarske trikove ili jednostavno preporučite drugima svoj omiljeni restoran.

Hobi
Slikanje, poezija, ples ili umetnička keramika? Podelite ljubav prema svom hobiju sa drugim čitateljkama.

Kućni ljubimci
Bez obzira da li je vaš mezimac kuca, maca ili neka druga životinja, ovde ćete pronaći teme o ishrani, nezi i zdravlju svog kućnog ljubimca.

Putovanja
Bili ste na super putovanju? Razmenite informacije o cenama, usluzi, aranžmanima i svemu drugom u vezi svog odmora iz snova.

Tračevi i reality TV
Znate neki vruć trač? Želite da ga podelite sa drugima? Ovo je mesto za ljubitelje najnovijih tračeva – od “Farme” do Holivuda.

Film
Zaljubljeni u sedmu umetnost? Prodiskutujte dobar film koji ste gledali, informišite se o premijerama i povežite sa drugim filmofilima.

Muzika
Proćaskajte o svojim omiljenim pesmama, saznajte novitete u vezi sa izvođačima i pogledajte njihove nove spotove.

Knjige
Ljubitelj ste poezije ili proze? Možda beletristike? Pročitali ste knjigu koja vas je potpuno oduševila? Ovo je mesto da svoje misli o tome podelite sa ostalima.

Nauka i tehnologija
Upoznajte se sa novim tehnologijama, proćaskajte o svojim omiljenim gedžetima i saznajte aktuelnosti iz sveta tehničkih dostignuća.

Astrologija
Zanima vas li su vam zvezde naklonjene, sa kojim se znakom slažete, šta ste u podznaku i koji je idealni period za početak posla i ljubavi?

Humor
Čuli ste dobar vic? Našli ste smešnu sliku na Netu? Desila vam se neka smehotresna situacija? Podelite svoje dobro raspoloženje sa drugim čitateljkama.

Automobili
Kutak za ljubitelje vrelih guma, konjskih snaga i ostalih četvorotočkaških tema.

Sport
Fudbal ili umetničko klizanje? Partizan ili Crvena zvezda? Fudbaleri ili košarkaši? Podelite svoju strast prema profesionalnom sportu ili bar sportistima.

Pričaonica
Imate temu, a ne znate gde da je smestite? Ovo je mesto za sve priče koje ne spadaju ni u jednu od kategorija ispod.

Comments