Niko na ovom svetu ne može da se obuče bolje od badgalriri, aka Rihanne. To je sad već i više nego evidentno.

Kao što je do sada već opšte poznato, animal print je jako popularan i apsolutni hit ove sezone. I to ne samo animal print, generalno print na odeći. Ali animal je uvek ispred svih ostalih printova na neki način, i uvek iznosi određenu dozu seksepila.

Ko da izrazi bolje seksipil kroz outfit neko jedna Riba u horoskopu? Kombinezon u leopard printu, crne lakovane stilettos i crveni karmin. Ceo look upotpunjuje njena kosa ošišana na paž u wet izdanju.

Po ko zna koji put, Rihanna još jednom najobičnijim i najjednostavnijim photoshootingom dokazuje da može biti jako jednostavna, efektna, a u isto vreme vidno seksepilna.

Ne zaboravimo takođe da pričamo o jednom modnom kameleonu koji jedan dan ima kratku roze kosu, a sutradan već crnu dugu kosu, a istovremeno važi i za “kraljicu” MET gale.

Odlazak iz najjednostavnijih outfita do apsolutne avangarde u samo nekoliko sati je ono što čini Rihannu jednom od najvećih ikona stila na koje uvek treba paziti i obratiti pažnju.

Ipak je ona sada jedan od glavnih dizajnera nakon osnivanja njene modne kuće FENTY, koja je tek objavila svoju prvu kolekciju koja je oduševila svet mode. Iako fanovi željno isčekuju novu muziku, jer je prošlo čak tri godine kako je objavila svoj poslednji album, ipak pored FENTY modne kuće, FENTY BEAUTY revolucionarne šminke i SAVAGE x FENTY donjeg veša, muzika ipak još malo mora da sačeka.


izvor naslovne fotografije: instagram.com/badgalriri

Jovan Žihlavski

Comments