Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

1/2

Jovana i Aleksandra su tvorci brenda ZISTAKIS. One su najbolje prijateljice, poslovni partneri, a pre svega sestre koje su jedna drugoj najveća podrška.

Sa Jovanom i Aleksandom smo popričale o tome koliko je teško, ili pak lepo raditi sa osobom koju volite najviše na svetu, gde pronalaze inspiraciju za odeću i nakit koji stvaraju, kao i o mestima gde provode zajedničke trenutke. Sa Aleksandrom koja živi u Moskvi uspeli smo da popričamo i načinu oblačenja devojaka u ovom gradu.

WANNABE MAGAZINE: Kada nekog volite i cenite, ponekad nije najlakše sa istm donositi odluke i praviti poslovne planove. Koliko je vama dvema teško da uskladite sestrinsku ljubav i posao?

JOVANA ZISTAKIS: Kada se sa nekim potpuno razumete i kada ste navikli da delite i dobro i loše, biti potpuno iskren i objektivan je jako lako. U poslu su te dve stvari jako bitne i raditi sa nekim ko ima identične ciljeve i vizije, je samo zadovoljstvo.

Jovana i Aleksandra Zistakis No Sugar Wannabe magazine 6 Wannabe intervju: Jovana Zistakis i Aleksandra Zistakis Merli, dizajnerke brenda ZISTAKIS

Da li pratite domaću kreatorsku scenu i čiji rad biste posebno izdvojile?

ALEKSANDRA ZISTAKIS MERLI: Temperament i istorija našeg podneblja služi kao inspiracija mnogim svetskim umetnicima i mnogo toga se ogleda u radovima domaćih dizajnera. Danas dizajneri sa naših prostora dobijaju poštovanje i krče put nama ostalima na svetskoj modnoj sceni. Roksanda i Džordž Stiler su dobar primer toga. Naravno, postoje tu i mnoga druga imena.

Jovana i Aleksandra Zistakis No Sugar Wannabe magazine 4 Wannabe intervju: Jovana Zistakis i Aleksandra Zistakis Merli, dizajnerke brenda ZISTAKIS

Šta je to što vaše modele razlikuje i čini posebnim?

JOVANA ZISTAKIS: Modernim dizajnom oživljavamo klasične komade odeće koje svaka žena poseduje ili pak treba da poseduje u svom garderoberu. Iako se trendovi brzo menjaju smatramo da se dobri komadi garderobe nikada ne bacaju. Želja nam je da naše mušterije čuvaju naše komade.

Jovana i Aleksandra Zistakis No Sugar Wannabe magazine 5 Wannabe intervju: Jovana Zistakis i Aleksandra Zistakis Merli, dizajnerke brenda ZISTAKIS

Editors choice