Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Šta oni koji ispunjavaju život zelenom bojom rade bolje od ostalih?

Zašto je serija Sluškinjina priča toliko relevantna danas i kako pomaže ženama da se (iz)bore za svoja prava

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Wannabe intervju: Jovana Zistakis i Aleksandra Zistakis Merli, dizajnerke brenda ZISTAKIS

Wannabe intervju: Jovana Zistakis i Aleksandra Zistakis Merli, dizajnerke brenda ZISTAKIS

1/2

Jovana i Aleksandra su tvorci brenda ZISTAKIS. One su najbolje prijateljice, poslovni partneri, a pre svega sestre koje su jedna drugoj najveća podrška.

Sa Jovanom i Aleksandom smo popričale o tome koliko je teško, ili pak lepo raditi sa osobom koju volite najviše na svetu, gde pronalaze inspiraciju za odeću i nakit koji stvaraju, kao i o mestima gde provode zajedničke trenutke. Sa Aleksandrom koja živi u Moskvi uspeli smo da popričamo i načinu oblačenja devojaka u ovom gradu.

WANNABE MAGAZINE: Kada nekog volite i cenite, ponekad nije najlakše sa istm donositi odluke i praviti poslovne planove. Koliko je vama dvema teško da uskladite sestrinsku ljubav i posao?

JOVANA ZISTAKIS: Kada se sa nekim potpuno razumete i kada ste navikli da delite i dobro i loše, biti potpuno iskren i objektivan je jako lako. U poslu su te dve stvari jako bitne i raditi sa nekim ko ima identične ciljeve i vizije, je samo zadovoljstvo.

Jovana i Aleksandra Zistakis No Sugar Wannabe magazine 6 Wannabe intervju: Jovana Zistakis i Aleksandra Zistakis Merli, dizajnerke brenda ZISTAKIS

Da li pratite domaću kreatorsku scenu i čiji rad biste posebno izdvojile?

ALEKSANDRA ZISTAKIS MERLI: Temperament i istorija našeg podneblja služi kao inspiracija mnogim svetskim umetnicima i mnogo toga se ogleda u radovima domaćih dizajnera. Danas dizajneri sa naših prostora dobijaju poštovanje i krče put nama ostalima na svetskoj modnoj sceni. Roksanda i Džordž Stiler su dobar primer toga. Naravno, postoje tu i mnoga druga imena.

Jovana i Aleksandra Zistakis No Sugar Wannabe magazine 4 Wannabe intervju: Jovana Zistakis i Aleksandra Zistakis Merli, dizajnerke brenda ZISTAKIS

Šta je to što vaše modele razlikuje i čini posebnim?

JOVANA ZISTAKIS: Modernim dizajnom oživljavamo klasične komade odeće koje svaka žena poseduje ili pak treba da poseduje u svom garderoberu. Iako se trendovi brzo menjaju smatramo da se dobri komadi garderobe nikada ne bacaju. Želja nam je da naše mušterije čuvaju naše komade.

Jovana i Aleksandra Zistakis No Sugar Wannabe magazine 5 Wannabe intervju: Jovana Zistakis i Aleksandra Zistakis Merli, dizajnerke brenda ZISTAKIS

Editors choice