WE LOVE: #musthave patike koje ćeš viđati svuda tokom narednih meseci

O ovome se ne priča: Bubuljice i nesavršenosti na koži kod odraslih žena + kako ih se rešiti!

Uvod u leto u Beogradu: Šta ne smeš da propustiš tokom juna i jula

Održivost kao budućnost mode iliti zašto treba da daš prednost klasici

Kako da prevaziđeš strahove i ostvariš svoj najveći cilj

3 najneprijatnije situacije + kako da se izvučeš

Beauty Talks: Kako da ti koža bude glatka duže vreme?

U fokusu: Ovaj uređaj za uklanjanje dlačica koriste sve influenserke – i oduševljene su rezultatima!

Sara Jo ti otkriva kako da pronađeš odgovarajuću nijansu crvenog karmina!

Na koji način odeća utiče na tvoje raspoloženje i kako da ga popraviš

DA15 Wannabe modni putopis: Cirih

Pogled na reku Limat i grad

Glavni grad istoimenog nemačkog kantona u istočnom delu srednje Švajcarske pruža se na kraju Ciriškog jezera na izvoru reke Limat. Uslovljen svojim geografskim položajem, Cirih je često obavijen sivilom, tmurnim oblacima i kišom, što svakako doprinosi utisku koji ostavlja na veliki broj turista koji posećuju ovaj grad sa ujedno i najboljim standardom života na planeti. Da li zbog nemačkog jezika ili nečeg drugog, ovaj grad činio mi se dosta hladnijim od Ženeve, iako u isto vreme velelepnim. Glavna šoping ulica, Bahnhofstrasse, neprikosnoveno je čista i uređena, kao i naravno ostatak grada, i jedna je od najprometnijih u toku dana.

DA21 Wannabe modni putopis: Cirih

Bahnhofstrasse, glavna ulica, kao stvorena za šoping

Cirih pruža jedinstven način života, imajući u vidu sudar kultura koji se može primetiti na svakom koraku, visok standard života, izvanredan noćni život, brojna kulinarska iskustva i razne aktivnosti u toku godine. Jedan je od najvažnijih kulturnih, univerzitetskih i povrh svega bankarskih centara Evrope. Grad čokolade i lepog življenja sam po sebi vam, čim kročite na njegove ulice, uliva neki ritam života kojim odišu svi ljudi. Kao i u svakom velikom gradu, desi vam se da vas u nekom trenutku ponese grupa užurbanih turista i nekako vas nosi, kao neka reka, kroz grad, ujedno vam odajući jedinstven dojam Ciriha. Ukoliko vam se ikada pruži prilika da budete u ovom gradu, ne propustite predivnu vožnju brodićem po reci koja vas upoznaje sa gradom iz tog ugla. Takođe, iako bi vam se možda činilo čudnim, nemojte da zaobiđete da se provozate gradom na biciklu koji možete iznajmiti na šetalištu kraj reke.

DA9 Wannabe modni putopis: Cirih

Jedan od stanovnika ovog grada na neizbežnom biciklu

Lutajući Cirihom, pored svih velelepnih građevina, obraćala sam pažnju i na stil i odevanje prolaznika, što turista, što stanovnika ovog grada. Kao i sam grad, i oni su svi odavali utisak stila, prefinjenosti i luksuza koji je teško ne primetiti.

Proučite Cirih iza mog objektiva sa akcentom na stil kojim odišu stanovnici ovog divnog grada.

DA Wannabe modni putopis: Cirih

Bicikl je omiljeno prevozno sredstvo u Cirihu

DA20 Wannabe modni putopis: Cirih

I najmlađi stanovnici ovog grada imaju stila

DA10 Wannabe modni putopis: Cirih

Hotel Zum Storchen, koji postoji već više od 650 godina


Tekst i fotografije: Jelena Todić obožava modu, smeh, Beograd, crnu čokoladu, kafu Doppio Marrakesh, svoje divne drugarice, a pre svega da slika i da bude slikana. Smatra Audrey Hepburn neprevaziđenom ikonom stila. Njen moto: “Nothing is impossible, word itself says I’m possible.” (A. Hepburn)

Editors choice