#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ako si čula za “hygge”, obožavaćeš “fika” koncept: Skandinavski način pravljenja pauze za kafu

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Wannabe motivator: Uspeh je u vama

Wannabe motivator: Uspeh je u vama

Svet oko nas kao da je tek pušten sa neke specijalne terapije. Sve je ludo, brzo, prolazno, uskraćeno za meru i ukus, pretrpano i prazno, zauzeto, a samo. I u tom sistemu pravila bez pravila neće ništa sa neba baš pred nas pasti. Čitava filozofija  uspeha stane u par reči: “Sve je u nama i na nama“. Stati ispred sebe je najveći izazov. Upoznati sve svoje mogućnosti i staviti ih u službu napredovanja jednako je kao postati najmoćniji čovek na svetu. Mudriji od nas običnih smrtnika su davno ostavili pisane smernice:

“Velika je nesreća kad čovek ne zna šta hoće, a prava katastrofa kad ne zna šta može.” – napisao je Jovan Dučić.

Spoznaja je prevozno sredstvo do cilja. Snovi, ambicije i realna htenja očekuju od vas da ih ostvarite, zgrabite, da potučete sve snagom uma, talenta, faktora koji vas stavljaju iznad ostalih.

Jer, kao što reče Džordž Bernard Šo: “Pobrinite se da dobijete ono što zaista želite jer će vas prisiliti da volite ono što vam se daje.”

“Skupo se ispašta biti besmrtan.  Za to se umire više puta.” – tvrdi mudri Niče.

I zaista naviknite da umirete svaki put kada neuspeh bude brži, kada oluja odnese sav trud bestraga, samo tako ćete iznova regenerisati volju da pokušate i da uspete. Pomirenost ne znači odustajanje, već predah i nastavak borbe. Svetla mogućnosti se upale samo kada pritisnete prekidač upornosti da oterate mrak.

Brajan Trejsi (Brian Tracy) zastupa stav da odgovornost za postavljanje granica snosimo sami, kao i da uvek moraju biti prevaziđene prepreke  između nas i naših ciljeva. Najbitnije je izgraditi stav: “Ne odustajem!” Ovaj guru uspeha tvrdi da je svako od nas opremljen, kako mehanizmom uspeha, tako  i mehanizmom neuspeha, u zavisnosti od sklonosti koju negujemo. Ako krenemo putem manjeg otpora, treba da imamo na umu “ako nas neko odnese do cilja, ne smemo govoriti da smo ga dostigli”. Kad stavri sami uzmemo u svoje ruke, ma koliko teško bilo, sve privilegije koje pristignu na adresu, ostaju u našem vlsništvu. Mehanizam uspeha pokreće cilj – jasan, merljiv, vremenski uokviren.

naslovna111 Wannabe motivator: Uspeh je u vama

Odustajanje ti ne stoji!

Da biste uspeli morate uvek imati i račun ispred sebe koji morate da platite trudom, energijom, vremenom ponekad suzama, neprospavanim noćima. Uspeh se plaća unapred i to puna cena, bez čekanja, rata i popusta. Odluka je na vama da li ćete platiti sve odmah ili uštedeti trenutno na račun budućnosti! Čovek bez cilja uvek radi u korist drugog!

“Otkrio sam da je sreća prilično predvidljiva. Ako želite više sreće, rizikujte. Budite aktivni. Pokažite se u pravoj prirodi.“


Jelena Pavlović – dete i čovek, PR, pisac, autor romana “Tajne robotovog mozga”, “Mladost pod oklopom”, suvlasnik kragujevačkog portala Prava priča. Istinski opsednuta igrom reči, inspiracije i misterije ljudske duše. Priroda, samoća, život, ljubav, životinje, knjiga su punjači za baterije inspiracije.

Editors choice