Energična, optimistična, opuštajuća – nova epizoda WANNABE Podcasta sa Ninom i Nađom donosi zanimljiv razgovor sa dve talentovane i lepe mlade žene, koje polako krče put ka svojim snovima.

Uz Milicu i Anđelku Tomašević se često dopisuje titula “najlepših sestara Srbije”, ali one su mnogo više od toga. Prvi put, u našem podcastu, sasvim opušteno i potpuno iskreno govorile su o mnogim životnim temama, kao i o neverovatnim iskustvima tokom svoje karijere.

Sestre Tomašević su nam otvoreno ispričale kako je izgledao njihov dolazak iz Zubinog Potoka u Beograd, kako su se nosile sa maminom bolešću, vršnjačkim nasiljem, ali i šta ih je motivisalo da neprestano rade na sebi i bore se. Milica je otvoreno i bez ustručavanja govorila o svojoj anksioznosti, ali i počecima pred kamerom, koji nisu bili nimalo laki – dok je Anđelka ukazala na seksizam koji je doživljavala zbog titule misice, izazova koje joj je donela korona, kao i preduzetničkim poduhvatima, odnosno, njenoj liniji proizvoda za negu kose Angie.

Play Video

One su nam rekle sve - baš onako kako jeste!

Iskrenost i lekoviti ženski razgovori umeju da budu baš osvežavajući – baš kao i Cedevita vitaminske vode, uz čiju podršku smo realizovali ovu epizodu WANNABE Podcasta sa Ninom i Nađom!

Mi kažemo tako kako je: Cedevita vitaminske vode su tu da vas inspirišu i osveže

Bez obzira na to da li slušate naš podcast, ćaskate sa drugaricom, kuckate važan mejl na poslu, putujete ili trenirate – Cedevita vitaminske vode će vas u svakoj prilici hidrirati, osvežiti i pokrenuti!

Ime kaže sve – Cedevita vode obogaćene su vitaminima i zanimljivim voćnim kombinacijama, a takođe su izvor cinka i magnezijuma. Možete uživati u prirodnim, osvežavajućim aromama bez griže savesti – jer su Cedevita vitaminske vode niskokalorične. Izaberite jedan od tri ukusa, u zavisnosti od svojih potreba.

vitaminska voda hero lp 2 WANNABE Podcast sa Ninom i Nađom ep.10: O ostvarenju snova i drugoj strani uspeha

Cedevita Energising vitaminska voda

Kada vam treba dodatna doza energije, probajte Cedevita vitaminsku vodu s osvežavajućim ukusom limuna i ananasa. Izvor je magnezijuma, bogata je vitaminima C, D, B3 i B5 – a ima samo 90kcal! Iskoristite priliku za predah da se napunite energijom i vitaminima koji će vam dati više snage, za svaki novi izazov.

3 WANNABE Podcast sa Ninom i Nađom ep.10: O ostvarenju snova i drugoj strani uspeha

Cedevita Feel Good vitaminska voda

Ukus koji odmah popravlja raspoloženje i vraća osmeh na lice – upravo takva je Cedevita Feel Good vitaminska voda. Uz bogati ukus narandže i papaje, bogata je cinkom, vitaminima C, D, B6, B7 i sadrži samo 95kcal. Kada je dan loš, zastanite i hidrirajte se – i sigurni smo da ćete se osetiti barem malo lepše!

2 WANNABE Podcast sa Ninom i Nađom ep.10: O ostvarenju snova i drugoj strani uspeha

Cedevita Relaxing vitaminska voda

Na kraju napornog radnog dana ili treninga, ne propustite da uradite nešto dobro za sebe – da se opustite i oslobodite stresa. Uz vas je uvek Cedevita Relaxing vitaminska voda, sa okrepljujućim ukusom limuna i nara. Uz opuštanje, Cedevita vitaminska voda je izvor magnezijuma, a sadrži i vitamine D, B3, B5 i B7. Relaksirajte se uz ovaj osvežavajući napitak sa samo 90kcal – napunite baterije i spremno krenite u novi dan!

1 WANNABE Podcast sa Ninom i Nađom ep.10: O ostvarenju snova i drugoj strani uspeha
cedevita logos 1505 01 8 WANNABE Podcast sa Ninom i Nađom ep.10: O ostvarenju snova i drugoj strani uspeha

Više o Cedevita vitaminskim vodama pročitajte na sajtu, Facebook, Instagram i YouTube stanicama.

Comments