Svi dobro znamo frazu “muško-ženski odnosi” – ali, šta to uopšte znači danas, u doba kada se trudimo da se oslobodimo svih rodnih stereotipa? Ovoga puta, u WANNABE Podcastu sa Ninom i Nađom, želeli smo da o tome popričamo sa muškarcima – i čujemo kako razmišljaju o ženama, o odnosima u vezama, o razlikama između polova koje i dalje opstaju.

Naši sagovornici su Nikola Gajić, na društvenim mrežama poznat kao Neuspehjokeru, gde nas redovno zasmejava urnebesnim skečevima iz ugla Milice i Paje, koje vrlo dobro poznajemo iz svakodnevnog života. S druge strane, psiholog David Ramadani je uz stručnog ugla podelio svoje dragocene uvide o muškim i ženskim emocijama i ponašanjima u savremenom svetu.

Zajedno smo se zapitali: koliko dobro razumemo jedni druge? Koliko se muška perspektiva razlikuje od ženske, koliko drugačije gledamo na stvari i kako možemo da pronađemo zajednički jezik? Da li feminizam na bilo koji način ugrožava muškarce?

Play Video

Uz opušteni razgovor i šalu, sigurni smo da ćete u ovoj epizodi našeg podcasta pronaći bar neke odgovore – i zanimljiva zapažanja!

WANNABE Podcast sa Ninom i Nađom je podržao L’Oréal Paris, a sa ovom epizodom završava se prva sezona, u kojoj smo razgovarali na brojne teme koje su za savremenu ženu važne i koje oblikuju njenu stvarnost.

Slušamo se i gledamo!

ezgif.com optimize WANNABE Podcast sa Ninom i Nađom ep.08: Žena iz muškog ugla
Comments