Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

1/2

Sidney Sheldon je jedan od najvećih pisaca ikad, a dan-danas uživamo da čitamo njegov bogat spektar romana, naročito kada dođe vreme za letovanje. Iako je nažalost preminuo pre dvanaest godina, ipak i dalje mnogo volimo da čitamo njegova dela – koja su večna!

Knjige Sidneya su, da se ne lažemo, veoma lake za čitanje, zato su fantastičan izbor da uradiš nešto korisno dok si na odmoru, pritom da se odmoriš i iskuliraš najopuštenije bez ikakve muke. Mi smo izdvojili čak tri knjige koje smo proverili i pročitali, stoga možemo toplo da ti ih preporučimo.

SJAJ ZVEZDA

Lara Cameron je milijarderka koja stoji iza najviše zgrade na svetu, između ostalog. Još kao mala, naučila je da se bori za sebe u poslovnom svetu kojim dominiraju uglavnom muškarci. Nakon očeve smrti, sklapa svoj prvi ugovor, i vrlo brzo nakon toga stvara imperiju i postaje jedan od najuspešnijih poslovnih žena u USA. Zaljubiće se u talentovanog pijanistu, Philipa Adlera, i udati se za njega. Doduše, prošlost će doći da je progoni htela to ona ili ne. Sve što je ikad želela i sve što je ikada stekla – bogatstvo, slava, čovek kojeg voli će se iznenada naći u opasnosti s kojom će ona morati da se izbori ukoliko želi da se nađe ponovo na vrhu gde joj je i mesto.

Editors choice