Hot topics

TREND ALERT: #musthave patike za novu sezonu

Zabavne stvari koje moraš da uradiš ove jeseni!

Rick Owens – Iggy Pop modnog dizajna

Nema potrebe da čekaš Novu godinu: 4 razloga zbog kojih je bolje doneti jesenje odluke

SS20 Favourite: Punđa koja je obeležila #streetstyle izdanja tokom nedelja mode

Modna retrospektiva: Priče koje se kriju iza svake Dior Couture kolekcije Johna Galliana

Novi minimal: Umeće dekorisanja enterijera po ugledu na poznate influensere

10 najboljih poslovnih saveta za milenijalce

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

Da li je tačno da na mladima svet ostaje?

1/2

Sidney Sheldon je jedan od najvećih pisaca ikad, a dan-danas uživamo da čitamo njegov bogat spektar romana, naročito kada dođe vreme za letovanje. Iako je nažalost preminuo pre dvanaest godina, ipak i dalje mnogo volimo da čitamo njegova dela – koja su večna!

Knjige Sidneya su, da se ne lažemo, veoma lake za čitanje, zato su fantastičan izbor da uradiš nešto korisno dok si na odmoru, pritom da se odmoriš i iskuliraš najopuštenije bez ikakve muke. Mi smo izdvojili čak tri knjige koje smo proverili i pročitali, stoga možemo toplo da ti ih preporučimo.

SJAJ ZVEZDA

Lara Cameron je milijarderka koja stoji iza najviše zgrade na svetu, između ostalog. Još kao mala, naučila je da se bori za sebe u poslovnom svetu kojim dominiraju uglavnom muškarci. Nakon očeve smrti, sklapa svoj prvi ugovor, i vrlo brzo nakon toga stvara imperiju i postaje jedan od najuspešnijih poslovnih žena u USA. Zaljubiće se u talentovanog pijanistu, Philipa Adlera, i udati se za njega. Doduše, prošlost će doći da je progoni htela to ona ili ne. Sve što je ikad želela i sve što je ikada stekla – bogatstvo, slava, čovek kojeg voli će se iznenada naći u opasnosti s kojom će ona morati da se izbori ukoliko želi da se nađe ponovo na vrhu gde joj je i mesto.

Editors choice