Hot topics

Reci NE kompromisima: Ovo su neki koje definitivno ne bi trebalo da praviš

7 saveta kako da pobediš infekcije na prirodan način i bez upotrebe antibiotika

Beograd postaje sve veći Glovo-grad

Tvoj beauty vodič kroz najbolje tissue maske za lice

Sara Oster ti otkriva jednostavne trikove kako da stilizuješ kosu i tokom leta, a da je ne oštetiš!

Vreme je za detoksikaciju: Kako da napokon eliminišeš celulit i višak vode u telu?

Stajlinzi koje ćemo nositi celog leta – on repeat!

Zašto nikada nećemo prestati da volimo bele patike + stajling saveti za nju i njega

U susret letovanju: Stvari koje obavezno treba da imaš u koferu

Kako da pronađeš motivaciju kada je jednostavno nemaš?

1/2

Sidney Sheldon je jedan od najvećih pisaca ikad, a dan-danas uživamo da čitamo njegov bogat spektar romana, naročito kada dođe vreme za letovanje. Iako je nažalost preminuo pre dvanaest godina, ipak i dalje mnogo volimo da čitamo njegova dela – koja su večna!

Knjige Sidneya su, da se ne lažemo, veoma lake za čitanje, zato su fantastičan izbor da uradiš nešto korisno dok si na odmoru, pritom da se odmoriš i iskuliraš najopuštenije bez ikakve muke. Mi smo izdvojili čak tri knjige koje smo proverili i pročitali, stoga možemo toplo da ti ih preporučimo.

SJAJ ZVEZDA

Lara Cameron je milijarderka koja stoji iza najviše zgrade na svetu, između ostalog. Još kao mala, naučila je da se bori za sebe u poslovnom svetu kojim dominiraju uglavnom muškarci. Nakon očeve smrti, sklapa svoj prvi ugovor, i vrlo brzo nakon toga stvara imperiju i postaje jedan od najuspešnijih poslovnih žena u USA. Zaljubiće se u talentovanog pijanistu, Philipa Adlera, i udati se za njega. Doduše, prošlost će doći da je progoni htela to ona ili ne. Sve što je ikad želela i sve što je ikada stekla – bogatstvo, slava, čovek kojeg voli će se iznenada naći u opasnosti s kojom će ona morati da se izbori ukoliko želi da se nađe ponovo na vrhu gde joj je i mesto.

Editors choice