Wannabe Magazine vam predstavlja Nikolu i Milicu, dva talenta u svetu gde se mešaju moda i sport. Oni dizajniraju dresove po vašoj želji, a danas za nas odgovaraju na pitanja, kako su došli do te ideje.

slika 11 Wannabe talenti: Milica i Nikola Jarić

Modni svet je danas bez pravila

WANNABE MAGAZIN: Kada se rodila ljubav prema dizajnu?

MILICA I NIKOLA: Moda je oduvek bila deo našeg života. Ali oboje volimo da damo svoj lični pečat onome što nosimo. Stvaranje sopstvene modne linije “Cute” došlo je potpuno spontano.

Šta vas je inspirisalo da započnete dizajniranje dresova?

Oboje smo sportisti, ja sam čak završila i školu za manekene. Spojili smo ljubav prema sportu i modi i dokazali da sportska odeća može biti i te kako moderna. Takođe, omogućili smo mladima da dobiju kvalitetnu robu po relativno niskim cenama.

slika 2 Wannabe talenti: Milica i Nikola Jarić

Igrate li vi prljavo?

Da li je uticalo srodstvo Nikolinog brata Marka Jarića na odluku da započnete ovaj posao?

Donekle je uticalo, jer Marko i Adriana imaju izgradjen svoj life style koji podseća na sportsku eleganciju, kao što je i naša linija. Iako je moja porodica poznata po sportu, malo ljudi zna da je i Marko imao izlete u dizajniranju, naša sestra Tamara je takođe dizajner, pa je red došao da i ja pokažem šta znam.

Da li mislite da ovim utičete na devojke da budu slobodnije u segmentu mode?

Mislim da je na ovaj način obuhvaćeno nekoliko ciljnih grupa: devojke koje vole sport, urbane devojke koje prate modu, i one hrabre koje se neće ustručavati da obuku nešto ovako šik.

Kakvi su vam planovi za budućnost?

Pored ženske sa kojom smo počeli, u planu nam je da pokrenemo i mušku liniju. Za zimu pripremamo interesantne dukseve, dres – haljine, kao i mnoga iznenađenja koja možete pratiti na nasoj Fb stranici “Cute. by M.N.Jaric”. Trenutno pravimo i unikatne dresove kojima vam omogućavamo da sami stvorite vaš “dress code”.

slika 3  Wannabe talenti: Milica i Nikola Jarić

Mladi, lepi i talentovani


Sonja Savović za sebe kaže da se ne utapa u masu. Voli New York, žurke, momke i teretanu. Mrzi neuspehe, ali kaže da su oni samo jedna stepenica do uspeha. Ne sudite jој na prvi pogled, jer je to iskrivljena slika.

Comments