Stefan Kolarski je dečko koji je od malena imao afinitete ka modi, te stoga ne čudi činjenica da se već dugo bavi modelingom. Veoma je uporan i neprestalno usavršava svoje aktivnosti vezane za modeling. Nadamo se da će, kao veoma ambiciozan mlad talenat, uspeti da ostvari svoje ciljeve.

WANNABE MAGAZINE: Reci nam kada i kako si počeo da se baviš modelingom?

STEFAN KOLARSKI: Modelingom se bavim više od jedne decenije, tačnije od 2002. godine. Odlučio sam da se bavim time kada sam imao osam godina. Tada sam na televiziji ugledao reklamu za male manekene jedne naše modne agencije i onda sam predložio roditeljima da me podrže da se okušam u tome i vremenom sam ušao u svet profesionalnog manekenstva.

slika11.jpg1 Wannabe talenti: Stefan Kolarski

Model Stefan Kolarski

Upoznaj nas sa nekim projektima na kojima si radio, kako u Srbiji, tako i van granica naše države.

Generalno u Srbiji modeling za muškarce nije toliko popularan kao u “belom svetu”, tako da sam odmah imao viziju o mojoj karijeri u inostranstvu. Prvi ozbiljniji buk napravio mi je naš fotograf  Dejan Milićević. Potom sam sarađivao i sa Andrejom Damjanovićem i sa nekolicinom fotografa iz Srbije. Sa do tada napravljenim bukom krenuo sam da koračam po svetskim tržištima. Izdvojio bih Milano, Pariz i London, a u skorije vreme moja baza će biti Njujork. Radio sam razne editorijale za najpoznatije časopise, izmedju ostalog i za časopise kao što su “Vogue”, “Elle”, “Cosmpolitan” i mnoge druge, kao i kataloge i kampanje.

slika2.jpg Wannabe talenti: Stefan Kolarski

Profesionalno i sa stilom

Sa kojim fotografima bi izdvojio saradnju kao najbolju i najuspešniju?

Mert Alas (Mert Alas) i Marcus Piggott (Markus Pigot), sa kojima bi trebalo na jesen da uradim kampanju za Gucci. Već sam uradio test za kampanju i veoma su zadovoljni fotografijama, tako da se nadam našoj daljoj saradnji.

Nosiš titulu mistera Srbije. Reci nam nešto više o tome.

Upravo tako. Ove godine ja predstavljam našu zemlju. Velika mi je čast što sam upravo ja izbran, sa svojih 18 godina, od strane prošlogodišnjeg mistera Srbije. On me je primetio i predložio organizaciji, na šta su oni pristali i odlučili da to budem upravo ja. Izbor će se održati u novembru na Tajlandu.

slika3.jpg Wannabe talenti: Stefan Kolarski

Veoma je fotogeničan

Predstavljaćeš Srbiju na izobru “Mister manhunt international 2013”. Kako teku pripreme?

S obzirom da se polako približava datum izbora i finalne večeri, polako se pripremam tako što svakodnevno treniram i pazim na ishranu. Međutim, zvanične pripreme za izbor počinju 1. novembra na Tajlandu i traju 14 dana, nakon čega sledi finalno veče.

slika4.jpg Wannabe talenti: Stefan Kolarski

Elegantno

Za kraj, reci nam kojeg modnog dizajnera najviše ceniš i čije kreacije bi voleo na nekoj od revija da poneseš?

Najviše cenim i volim kreacije definitivno Kelvin Klajn (Calvin Klein) i nadam se da ću između ostalog i za njega uraditi kampanju. Ipak za njim ne zaostaje ni Armani, prema kojem takođe gajim poštovanje.

slika5.jpg Wannabe talenti: Stefan Kolarski

Uvek je raspoložen za foto-šutinge

Izvor fotografija: facebook.com

Prethodne Wannabe Talente pogledajte ovde.


Aleksandra Grujić– Student menadžmenta na Fakultetu za uslužni biznis. Obožava svoje roditelje, putovanja i šoping. Veoma zainteresovana za menadžment, arhitekturu, dizajn i knjige. Trenutno piše svoju prvu knjigu i uživa u kreiranju priče i igranju rečima. Smatra da svaka osoba može da voli druge samo onda ako voli sebe. Voleti sebe znači biti zadovoljan sobom i biti kompletna ličnost, dok to opet znači biti ostvaren na svim poljima u životu. Stoga smatra da svako treba neprestano da radi na sebi, kako na svom obrazovanju i ponašanju, tako i na svom izgledu.

Comments