Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Tri saveta za postojani tečni puder

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

houseontheflathill 1024x576 Wannabe vas poziva: House on the flat hill

Pozivamo Vas na niz uzbudljivih događaja & žurku koju organizuje Kuća na ravnom bregu iz Mokrina, nadomak Kikinde! Uživajte u predivnom ambijentu na otvorenom, slušajte najkvalitetniju muziku najpoznatijih DJ – eva, prisustvujte izložbi street art umetnika.

U subotu, 2.jula u 20h, organizovali smo događaj na otvorenom koji će obuhvatiti izložbu street art umetnika iz Kikinde  ENZO/SENPH42 i  Budimpešte KAST/FORK /HEXIA, koji će predstaviti svoje radove na zadatu temu, a zatim žurku na kojoj ćemo uživati uz legendu DJ – inga iz Beograda BOŽA PODUNAVAC, MILAN DRČA & VELYA. Cena karte će biti 200 din, a karte ćete moći nabaviti na samom ulazu u kompleks.

Tim Kuće na ravnom bregu će 29. juna u 12h odabrati pet najzanimljivijih i najprikladnijih tema za događaj, a njihove autore nagraditi sa po 5×2 ulaznice za dešavanje! PET najkreativnijih čitalaca Wannabe Magazina moći će da osvoje ulaznice za  2. jul tako što će na wall TERRAPANONICE postaviti svoj predlog za temu koja će biti zadata street art umetnicima dan pre samog događaja! Tema može biti vezana za umetnost, mlade, zabavu i dobar provod!

Kuća na ravnom bregu je smeštena u Mokrinu i predstavlja kreativno i inspirativno mesto za sve umetnike i mlade ljude željne zabave, umetnosti i druženja. Na osnovu ideje firme Terra Panonica, počela je adaptacija i revitalizacija nekadašnjeg imanja porodice Novakov.Tako počinje da živi Kuća na ravnom bregu, kompleks koji će imati više funkcija. Osim razvijanja visokog turizma, osnovna ideja Terra Panonice je da se na ovom imanju tokom cele godine dešavaju različite aktivnosti i kulturni sadžaji.

Na imanju se nalazi i čuvena Sajber kuća i ona je jedina, u kompleksu od pet kuća, koja je interpretirana na savremeni način, ali je njen kulturni odnos prema baštini tog kraja očuvan kroz geometriju i nepromenjenu strukturu.

Projekat Kuća na ravnom bregu u Mokrinu je dobio nagradu Muzeja primenjene umetnosti u Beogradu za najbolji arhitektonski rad u 2011. godini. Časopis Hiše u Ljubljani je Sajber kuću uvrstio među 46 najlepših kuća na svetu. Ovaj projekat je dobio i prvu nagradu 33. Salona arhitekture. Autori su grupa mladih arhitekata iz Beograda, koja radi pod umetničkim imenom “Autori”: Dijana Novaković, Aleksandra Nikitin, Maja Trbović i Dušan Nenadović.

Ovog jula, pripremili smo niz koncerata, kulturnih dešavanja i izložbi, gostovanja umetnika iz Srbije i inostranstva.

Vidimo se 2. jula u Mokrinu!

Editors choice