Modne kombinacije zbog kojih ćeš poželeti da jesen traje tokom cele godine!

WANNABE DIGITAL AWARDS 2018: Počelo glasanje publike za izbor najboljih influensera!

5 stvari koje sam naučila tokom studiranja, a nemaju veze sa fakultetom

16 malih boostera samopouzdanja za dane kada nisi sva svoja

4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Danas je počela druga Web Fest .ME konferencija, koja će biti održana 20. i 21. septembra u hotelu “Splendid” u Budvi, Crna Gora. Web Fest .ME konferencija najveći je regionalni događaj, a na ovogodišnjem programu biće priče o preduzetničkim počecima, najnovijim tehnologijama, razvoju u online marketingu i uopšte, svemu što je WEB.

Prošlogodišnja Web Fest .ME konferencija proglašena je za jednu od najboljih u regionu. Prva je u ovom delu sveta za govornika imala Meta Mulenvega (Matthew Mullenweg), osnivača WordPress-a, Tonija Konrada (Tony Conrad), osnivača about.me i jednog od glavnih investitora u Silicijumskoj dolini, Vibora Cipana iz zagrebačke kompanije UX Passion, Branka Miljkovića iz Nordeusa, Andraža Torija iz slovenačke Zemante i mnoge druge.

Web.Fest .ME  Web Fest .ME 2012: Počela je Web Fest .ME konferencija

Web Fest .ME konferencija

Ove godine uz nova velika imena iz sveta weba, na programu su, takođe, priče o preduzetničkim počecima, najnovijim tehnologijama i uopšte svemu što je WEB.

Konferencija se održava 20. i 21. septembra 2012. godine u hotelu “Splendid” u Budvi, Crna Gora.

Prvi dan konferencije će pored panel diskusije u kojoj će učestvovati najveća imena regionalne internet scene (Joško Mrndže, Country manager Adriatik regije, Google.com, Ivan Brezak Brkan, osnivač netokracija.com i Dejan Nikolić, osnivač njuz.net) obeležiti i dolazak Brajana Vonga (Bryan Vong), milionera od 21 godine, Lizabet Mek Debor (Liesbeth Mack-de Boer) iz Sedo i Karoline Rosi (Carolina Rosi) iz Start-Up Čile programa, koja će održati i Start-Up Čile Meet-Up radionicu na kraju prvog dana.

WebFest.ME .konferencija Web Fest .ME 2012: Počela je Web Fest .ME konferencija

Biće priče o preduzetničkim počecima, najnovijim tehnologijama, razvoju u online marketingu i uopšte, svemu što je WEB

Na kraju prvog dana očekuje nas prvo predstavljanje učesnika start-up takmičenja, Web-Up. ME. Takmičari će imati tri minuta da pred žirijem prezentuju svoj projekat i pokažu zašto baš oni treba da dobiju priliku da se sutradan, u finalu, bore za prilujz da se predstave na TC Disruptu u Njujorku u maju 2013.

Editors choice