Pitali smo nutricionistu: Sve što nisi znala o ishrani kada treniraš

#SheRuns21k: Iskreni osvrt na prvi trening devojke koja je do sada trčala samo za autobusom – ponekad!

Promocija novih destinacija: Avio-karte počev od 99 evra

7 razloga zašto se Sejšeli nalaze na svačijoj “bucket” listi

Destinacija koju moraš da posetiš ukoliko tvoje srce čezne za avanturom života!

6 makeup proizvoda koji se moraju naći u tvom neseseru!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

Tri saveta za postojani tečni puder

Valentine’s Day what?! Mesto na kojem ćeš se odlično provesti sa svojim drugaricama, *onog* dana u februaru!

Danas je počela druga Web Fest .ME konferencija, koja će biti održana 20. i 21. septembra u hotelu “Splendid” u Budvi, Crna Gora. Web Fest .ME konferencija najveći je regionalni događaj, a na ovogodišnjem programu biće priče o preduzetničkim počecima, najnovijim tehnologijama, razvoju u online marketingu i uopšte, svemu što je WEB.

Prošlogodišnja Web Fest .ME konferencija proglašena je za jednu od najboljih u regionu. Prva je u ovom delu sveta za govornika imala Meta Mulenvega (Matthew Mullenweg), osnivača WordPress-a, Tonija Konrada (Tony Conrad), osnivača about.me i jednog od glavnih investitora u Silicijumskoj dolini, Vibora Cipana iz zagrebačke kompanije UX Passion, Branka Miljkovića iz Nordeusa, Andraža Torija iz slovenačke Zemante i mnoge druge.

Web.Fest .ME  Web Fest .ME 2012: Počela je Web Fest .ME konferencija

Web Fest .ME konferencija

Ove godine uz nova velika imena iz sveta weba, na programu su, takođe, priče o preduzetničkim počecima, najnovijim tehnologijama i uopšte svemu što je WEB.

Konferencija se održava 20. i 21. septembra 2012. godine u hotelu “Splendid” u Budvi, Crna Gora.

Prvi dan konferencije će pored panel diskusije u kojoj će učestvovati najveća imena regionalne internet scene (Joško Mrndže, Country manager Adriatik regije, Google.com, Ivan Brezak Brkan, osnivač netokracija.com i Dejan Nikolić, osnivač njuz.net) obeležiti i dolazak Brajana Vonga (Bryan Vong), milionera od 21 godine, Lizabet Mek Debor (Liesbeth Mack-de Boer) iz Sedo i Karoline Rosi (Carolina Rosi) iz Start-Up Čile programa, koja će održati i Start-Up Čile Meet-Up radionicu na kraju prvog dana.

WebFest.ME .konferencija Web Fest .ME 2012: Počela je Web Fest .ME konferencija

Biće priče o preduzetničkim počecima, najnovijim tehnologijama, razvoju u online marketingu i uopšte, svemu što je WEB

Na kraju prvog dana očekuje nas prvo predstavljanje učesnika start-up takmičenja, Web-Up. ME. Takmičari će imati tri minuta da pred žirijem prezentuju svoj projekat i pokažu zašto baš oni treba da dobiju priliku da se sutradan, u finalu, bore za prilujz da se predstave na TC Disruptu u Njujorku u maju 2013.

Editors choice