Hot topics

Zašto nikada nećemo prestati da volimo bele patike + stajling saveti za nju i njega

Sunce, morska so, dehidrirana koža: Najbolji saveti za letnju negu

Najlepše frizure za posebne prilike koje možeš da napraviš – sama!

O kompromisima iliti kada je OK da prestanemo da ih pravimo

#HairHacks: Kako da neguješ kosu tokom leta + ideja za trendi frizuru za svaki dan

Sve što treba da znaš o detoksikaciji + primer detoks dijete koja zaista radi!

Sa liste neostvarenih odluka: Kako da najzad počneš da se hraniš zdravije?

12 stvari koje se nalaze na svačijoj #wish listi

5 glavnih trendova koje ćemo voleti ovog leta (ali i mnogo duže!)

Statement nakit je hit leta, a evo koji komadi su #musthave

Svaki put kada sam bila na nekom putovanju, sa divljenjem sam gledala sve te parkove i zelena prostranstva gde su se meštani, ali verujem i turisti, sa uživanjem izležavali u travi, smejali se i zabavljali, upijali zrake sunca i jednostavno se ponašali kao da se ne nalze u centru grada već u nekoj prirodi daleko od vreve i gužve. Isprva sam mislila kako nije fer što je u Francuskoj na primer sasvim okej da sa društvom napraviš piknik usred grada, sa pogledom na Senu ili Ajfelov toranj, dok kod nas to nekako nije praksa iako imamo toliko divnih mesta u gradu koja možemo da doživimo i na ovakav drugačiji način. Onda sam hvatila da, ako treba da budem prva koja će pokrenuti ovaj “trend”, neka, biću prva – želim da posle posla ili tokom vikenda ugodim sebi i opustim se na onaj pomalo old fashioned način, naročito ako ne mogu negde da otputujem. Neću ni da govorim o tome koliko bi me ovakav dejt “oduvao”!

piknik 1 1 Šta je to što se ovog leta mora naći na tvojoj #SummerBucket Listi!

Uglavnom, ukoliko i sama maštaš o romantičnom, šik pikniku sa tebi dragim osobama, bez obzira na to koje mesto je u pitanju, evo nekoliko sitnica koje će ovo učiniti nezaboravnim iskustvom!

Omiljeno mesto sa lepim pogledom

Poenta piknika je provesti lepo vreme u prirodi, ali to ne znači da je potrebno otići daleko! Dovoljno je da pronađeš omiljeno mesto u svom gradu, mesto sa divnim pogledom gde i inače voliš da boraviš, raširiš ćebence i prepustiš se uživanju! To može da bude šuma, kej pored reke, park, vidikovac – gde god ti je prijatno, gde ima zelenila i gde ćeš zapravo moći da se “isključiš”, makar na kratko. Verujem da već sad imaš ideje gde bi to moglo da bude. Možeš poneti muziku, ali i ne moraš, naročito ukoliko imaš mogućnost da zapravo slušaš – muziku prirode!

Ukusni zalogaji i osvežavajuće piće

Pretpostavljam da je i tebi jedna od prvih asocijacija na piknik korpa puna raznih specijaliteta! Naravno da ćemo tu dobru praksu zadržati i sada – pripremi omiljene sendviče ili peciva, “meze” u vidu ukusnih suhomesnatih proizvoda i sireva, a dozvoljen je i roštilj – šta god da voliš. Slasne zalogaje zalij osvežavajućim pićem, a mi ti predlažemo da to bude Kronenbourg Blanc, jedinstveno pšenično pivo sa blagom dozom citrusa. Pored specifičnog ukusa, ovo pivo posebno se izdvaja prefinjenim dizajnom ambalaže, a namenjeno je ljubiteljima dobrog ukusa kako u hrani i piću, tako i u umetnosti življenja. Zar to nije upravo ono što piknikom i želimo da postignemo – da naučimo da živimo i uživamo, sada i ovde?!

Inspirisano Parizom i francuskim načinom uživanja u svakoj prilici, Kronenbourg Blanc je 100% pšenično pivo sa blagom dozom citrusa koje je idealno za konzumaciju u specijalnim prilikama, uz posebne gastronomske specijalitete, poziva na uživanje i pruža zadovoljstvo za sva čula. Prosto, Blanc je “kec u rukavu” svakoga ko voli da kreira nezaboravne trenutke, tajni sastojak svake šik večere i plavi dragulj svečanih prilika. Kao takav, definitivno zaslužuje da se nađe u tvojoj piknik-korpi!

Odabrano društvo

Možda i sama maštaš o piknik-dejtu, ali čak i ukoliko se to ne desi, piknik uvek možeš da organizuješ i sama! “Naoružaj” se svojim dragim ljudima koji šire pozitvnu energiju, spremite klopu, ušuškajte se na omiljenom mestu u gradu ili van njega, jednostavno se opustite i uživajte u trenutku. Ili, naravno, možeš i sama da iniciraš ovakav dejt! Ko će još da čeka muškarce da se sami nečega sete?! 🙂

Šta se nalazi na tvojoj #musthave listi za piknik?

Fotografije: unsplash.com, instagram.com/kronenbourgblanc
Naslovna fotografija: instagram.com/taramilktea

Ivana

Editors choice