Glumica Meg Ryan, koju pamtimo po nezaboravnim ostvarenjima poput You’ve Got Mail, When Harry Met Sally i Sleepless In Seattle – sada nam donosi još jednu romantičnu komediju – What Happens Later, koja će biti premijerno prikazana 3. novembra ove godine, a za koju smo upravo dobili i trejler.

Bez daljeg odlaganja, prenosimo sve što nam je poznato o ovom dugoiščekivanom filmu.

Trejler za film What Happens Later

Nakon dužeg vremena, Meg Ryan ne samo da igra glavnu ulogu, već je i režiserka i koautorka scenarija, koji je baziran na predstavi Shooting Star Stevena Dietza. Prema navodima iz sinopsisa filma, kritičari su došli do zaključka da je cilj ovog kinematografskog ostvarenja da vrati duhovitost i popularnost Ryaninih romantičnih komedija iz osamdesetih i devedesetih.

U intervjuu koji je dala za Entertainment Weekly pre početka štrajka glumaca, glumica je naglasila da novi film evoluira žanr romantične komedije, kao i to da se radi o zrelijim ljudima, ali da zbog toga ne gubi na romansi i seksepilu. Meg Ryan tumači ulogu sanjarke Wille, a David Duchovny overthinkera.

Ko glumi u filmu?

Meg Ryan i David Duchovny čine centralni par filma, što obećava dinamičnu i šarmantnu radnju, ali ostatak ekipe još nije poznat. Međutim, ne sumnjamo da će nas Meg iznenaditi sa nekoliko zabavnih junaka na kakve uvek i nalećemo u njenim filmovima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by *karo87* (@karolin8710)

Šta znamo o radnji?

Willa je slobodnog duha i veruje u moć magičnog razmišljanja. Neočekivano sreće svog bivšeg ljubavnika – konstantno anksioznog Billa. Nakon što su njihovi avionski letovi odloženi, oni završavaju zaglavljeni na mističnom aerodromu gde im se osoba direktno obraća putem razglasa. Tokom noći, njih dvoje istražuju zašto su raskinuli, šta im se dogodilo u više od 20 godina otkako su se poslednji put videli, i zašto su se uopšte zaljubili jedno u drugo.

“Dok dešifruju zagonetku svoje zajedničke prošlosti i upoređuju svoje živote sa snovima koje su nekada delili, počinju da se pitaju da li je njihov susret slučajnost ili nešto više”, naglašeno je u zvaničnom sinopsisu filma.

Romantične komedije Meg Ryan

Budući da Meg Ryan dugo nismo videli na filmskom platnu, podsećamo se razloga zašto i dalje navijamo za nju. Devedesete su bile zlatno doba za romantične komedije, a bez obzira na to koliko ste puta gledali ove filmove, uvek ćete im se vraćati jer predstavljaju klasike žanra:

You’ve Got Mail (1998)

Jedan od najvoljenijih romantičnih filmova svih vremena je nezaboravna priča o onlajn dopisivanju i ljubavi koja se rađa preko tastature. Tom Hanks i Meg Ryan tumače glavne uloge, a radnja se vrti oko njihovog dopisivanja preko elektronske pošte, koje donosi pregršt simpatičnih trenutaka za pamćenje.

Sleepless In Seattle (1993)

Ovaj film je još jedan primer čarobne hemije između Toma Hanksa i Meg Ryan u modernoj verziji priče o ljubavi na prvi pogled. Dok Hanks tumači udovca Sama koji na radiju govori o svojoj usamljenosti, Ryan igra Annie koja sluša taj razgovor i momentalno se zaljubljuje u njega.

When Harry Met Sally (1989)

Iako je premijerno prikazan krajem osamdesetih, ostvario je veliki uticaj na romantične komedije naredne decenije. Film prati dvoje ljudi koji se sreću i postaju najbolji prijatelji, samo da bi se kasnije suočili sa pitanjem da li se prijateljstvo može pretvoriti u ljubav.

Pročitajte i ovo: Ovo je 5 trenutno najboljih teen drama na HBO Max

Naslovna fotografija: instagram.com/davidduchovnybeliever

Milica Nešić

Comments