Saznaj da li umeš da uživaš u malim radostima na pravi način

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

William Paul Young: “Koliba”

William Paul Young: “Koliba”

Vilijam Pol Jang (William Paul Young) je ovu knjigu izbacio u prodaju maja 2007. godine. Postao je USA Today bestseller 8. juna 2008. godine, prodavši milion kopija. Nalazio se na listi najboljih prodavača u “New York Times”-u od juna 2008. do početka 2010. Osvojio je “Diamond” nagradu za prodaju 10 miliona kopija, i to u 2009. godini.

SLIKA 12 William Paul Young: “Koliba”

Knjiga “Koliba”

Budući da se sve više pišu knjige koje nisu preciznog žžanra, “Koliba” je na Vikipediji hrišćanska fikcija, dok se na drugim sajtovima možže naći podatak da je drama i triler. S obzirom na to da se glavni lik upoznaje sa svetim trojstvom (Svetim Ocem, Sinom i Duhom), možže se reći da je hrišćanska fikcija, a začudiće vas i to da nisu svi muškog pola.

Knjiga se zasniva na kidnapovanju najmlađe kćerke, jedne od petoro dece, glavnog lika Mekenzija Filipsa (Mackenzie Philips), a dokazi da je verovatno svirepo ubijena pronađeni su u napuštenoj kolibi duboko u divljini Oregona. Četiri godine kasnije, Mek dobija sumnjivu poruku, kojom ga neko, naizgled Bog, poziva da sledećeg vikenda dođe u tu kolibu. Odlazi u kolibu u kojoj se, naravno, najveći događaji odvijaju, saznaje mnogo različitih i čudnih stvari, i pronalazi svoju kćerku. Pored nje, ono što tamo zatiče, zauvek će ga izmeniti.

Da li je mrtva ili ne, saznaćete ako pročitate knjigu.

Pitanja koja se pojavljuju u ovom romanu su ona ista koja svi mi nosimo duboko u sebi. Čitajući knjigu, saznaćete odgovore polako i precizno, baš kao i glavni lik, čak i na jedno od najčešćih pitanja: “Ako je Bog svemoguć i pun ljubavi, zašto u svetu i dalje postoje bol i zlo?”

I ko zna, možžda će vas odgovori koje će Mekenzi dobiti preobraziti, kao što su preobrazili i njega. Ali ono što je sigurno – požželećete da svi koje poznajete pročitaju ovu knjigu.

Izvor fotografija: laguna.rs


Filip Milić Uporan. Optimista. Borac za ljudska prava, realizam i pozitivizam. Ponekad se oseća da nije ni na nebu ni na zemlji. Veliki ljubitelj mačaka! Želi da sazna svrhu življenja i stvari van materijalnog. Novinarstvo kao poriv kreativnosti. Kreativnost kao poriv za novinarstvo.

Editors choice