Mogli bismo dalje, smišljat stihove no lakše ih je smišljati kad smo na toplom ili ako smo već vani, kad nam je toplo oko vrata. Zdravog grla lako nam je kasnije recitirat. Zato jedan zanimljiv post o nezaobilaznom, korisnom i stylish modnim dodatku.

Došao je snjeg i zima koja grize za nos. Vadimo ovih dana iz ormara zimske jakne i sve tople stvari koje imamo na raspolaganju, no nikako ne smijemo zaboraviti na šalove. Oni su tu da nas griju, ali za mene su i vrlo zanimljiv modni dodatak.

Ove godine su in veliki šalovi, šareni i vuneni šalovi ali i klasični, jednobojni, koji uvijek prolaze. Veliki bijeli šal, koji vjerovatno imate u svom ormaru, zanimljiv je kao kontrast za crnu kombinaciju. Sad jedan savjet, dečki molim vas ostavite se lanenih šalova i izbjegnite već isfurani fancy look. Budite korak naprijed i inovativni. Možda malo dosadno zvuči kad kažem da pustite maštu na volju, ali pustite ju.

Isto tako, ako imate upečatljiv šal i velik ne trebaju vam više nikakvi detalji, jer nije potrebno da se modni dodatci natječu koji je upečatljiviji pa pripazite i na to. Šareni kraći šalovi, kakve vole David Beckham, Bono Vox, lijepo pristaju uz pulovere i kapute kao  šeširi i sve vrste kapa. Sve u svemu neka vam ove zime bude toplo što je i najbitnije, a opet nadam se da ćete lijepo izgledati.

602745631 Winter, winter, snow, snow Copy of quell42 Winter, winter, snow, snow muska moda milano dolce1 Winter, winter, snow, snow
Dino Kalember je ponosni vlasnik modne kolumne i bloga DinoBoy, budući stilista ili urednik modnog časopisa. Moda nije sve što se nosi, to je njegov život.

Comments