Na mostu ljubavi u Vrnjačkoj Banji, mnogobrojni parovi obeležili su Dan zaljubljenih učešćem u takmičenju za YO D’ORO najduži poljubac. Ljubav je bila u vazduhu, a poljupci su “prštali“ na sve strane.Dokle god je pogled dopirao, zaljubljeni parovi, u zagrljaju trudili su se da osvoje vredne nagrade za najduži poljubac, najstariji i najatraktivniji par, kao i slatke Yo D’oro poklone koji predstavljaju najlepši vid pažnje prema dragoj osobi, u svakoj prilici.

Pobednici u kategoriji Najduži poljubac su Irena i Đorđe Božić, koji su i prošlogodišnji pobednici, a čiji poljubac je trajao sat i dva minuta. Drugo mesto, sa poljupcem dugim sat i jedan minut osvojili su Aleksandra Josijević i Ljubodrag Palić iz Kruševca, koji su izabrani i za najatraktivniji par, dok je treće mesto pripalo Željeni Živanović i Vladimiru Đorđeviću iz Popanje.

Takmicenje za YDR najduzi poljubac YO D’ORO najduži poljubac u Vrnjačkoj Banji

U kategoriji Najudaljeniji par pobedili su Slava i Milica Luković iz Preševa, za Najstariji par izabrani su Danijela Polinčević i Bojan Bajić iz Užica, Pobednicima jeuz Yo D’Oro proizvode i Dan zaljubljenih protekao duplo slađe.

Rekord u najdužem poljupcu na Mostu ljubavi iznosi 1 sat 20 minuta i 34 sekunde.

 

Comments