Kikiriki puter

Ah, ko još ne voli kikriki puter?! Koristi se kao omiljen namaz, ali i zamena za margarin i puter, umake i prelive. Mnoge slatke i slane poslastice u sebi sadrže upravo kikiriki puter, tako da nemoj dva puta da razmišlješ pre nego što svom omiljenom jelu ili slatkišu dodaš malo ovog namaza.

Zašto kikiriki puter mora da se nađe u tvojoj kuhinji? Kao i prethodno navedeni namazi, i ovaj sadrži nezasićene masne kiseline, a od minerala je bogat magnezijumom, manganom, fosforom, selenom, kao i vitaminima E i B3.

Mi na svojim policama imamo Granum kikiriki puter čiji je sastav kikiriki 98%, devičansko bundevino ulje 1,5%, morska so 0,5%. Ovaj namaz ne sadrži holesterol, gluten, hidrogenizovane masti, holesterol, šećer, veštačke dodatke ni konzervanse, a verujemo da će ti odlično doći u danima kada postiš i više ne znaš šta bi mogla da spremiš za jelo!

yummyreceipes Tajni sastojci koji se moraju na¦çi u tvojoj kuhinji ali i u jelima 2 #yummyreceipes: Tajni sastojci koji se moraju naći u tvojoj kuhinji (ali i u jelima!)

Naturela sa rogačem i kokosovim šećerom

Ne znamo koliko si upoznata sa ovim namazom, ali mi obožavamo da ga koristimo i kao namaz i kao dodatak kašama ili poslasticama koje se pripremaju od sirovih sastojaka. Savet plus – palačinke i kolači će ga takođe obožavati!

Zašto naturela sa rogačem i kokosovim šećerom mora da se nađe u tvojoj kuhinji? Ovaj ukusan organski namaz namenjen je onima koji, brinući za svoje zdravlje, traže alternativu za čokoladne namaze. Rogač svojim ukusom vrlo podseća na čokoladu, a pošto je sam po sebi sladak, traži samo malu količinu dodatnog zaslađivača (kokosovog šećera ili meda). Sadrži nezasićene masne kiseline, omega 6 i 9, gvožđe, magnezijum, mangan, fosfor, bakar i vitamin E. Dakle, čak i da si na dijeti, ovaj namaz možeš da konzumiraš bez griže savesti!

Mi na svojim policama imamo Granum namaz naturela sa rogačem i kokosovim šećerom čiji je sastav organsko suncokretovo seme 62%, organski kokosov šećer 20%, organsko kokosovo ulje 6%, organski rogač 6%, organsko hladno ceđeno suncokretovo ulje 6%. Ne sadrži holesterol, hidrogenizovane masti, gluten ni kazein i takođe ga možeš jesti kada postiš.

yummyreceipes Tajni sastojci koji se moraju na¦çi u tvojoj kuhinji ali i u jelima 1 #yummyreceipes: Tajni sastojci koji se moraju naći u tvojoj kuhinji (ali i u jelima!)

Pročitajte još i ovo:

Šta klopamo danas: Zdrava (i ukusna!) užina kada si na “tri ćoška”

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Ivana Tomić

Comments