Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

1/3

Horoskop razotkriva naše tajne čežnje i žudnje – evo šta svaki znak želi da ima i dosegne, ili da može sebi da priušti.

Ovan

Svaka žena voli šoping, ali dame rođene u znaku Ovna bile bi najsrećnije kad bi svakog dana mogle da kupe nešto lepo i vredno. Njihova želja za novim stvarima nije usmerena samo na sebe, one vole da opremaju svoj prostor, da ga s vremena na vreme potpuno preurede i zato sa jednakom strašću biraju materijal za zavesu i čizmice na rasprodaji. Što povoljnije prođu, utoliko su srećnije i ispunjenije.

Bik

Stabilni i izdržljivi Bikovi vole udobnost, luksuz, novac. Oni svoje pozitivne osobine često umeju dobro da usmere i unovče i da sami sebi obezbede ono za čim žude – uživanje u luksuzu, trošenje novca na sopstveno zadovoljstvo i udobnost, ali i na poklone bliskim ljudima. Bikovi vole da se svi oko njih raduju i osećaju povlašćeno.

Blizanci

Strastveno vole sve što je moderno i kad ne mogu sebi da priušte najnoviju tehnologiju i poslednji model omiljenog brenda, veoma su frustrirani i nesrećni. Oni žude za novim i modernim stvarima – ali nisu materijalisti. To je njihov način da žive u sadašnjem trenutku i da idu u korak sa vremenom.

Rak

Kad Rak zamisli da u nečemu mora da uspe, on to obično i postigne. Rakovi su ambiciozni i žude za samoostvarenjem i uspehom – i to ne kriju. Vole da budu popularni, vole da ih vole i da ih uvažavaju, da im se dive i spremni su da ulože sve svoje sposobnosti i godine istrajnog truda da to postignu. Ali isto tako su ambiciozni i na polju doma i porodice – sposobni su da izguraju “na mišiće” ideal koji su zamislili i to po svaku cenu. Njihove žudnje umeju skupo da koštaju.

Editors choice