Nelly Furtado – Maneater

Gde je i šta radi Nelly Furtado? Uvek smo se to pitali za Anu Mašulović, ali tek skoro su mi prošle kroz glavu ona i Avril Lavigne. Sem ove pesme, uz koju smo se uvek osećale kao da možemo da muškarce da pojedemo za doručak, imala je i dobre hitove zajedno sa bratom Timberlandom. E da, a gde je on?

Jordin Sparks ft. Chris Brown – No Air

Svi zaljubljeni su ovu pesmu mogli da razumeju na više nivoa nego bilo koju pesmu dosad. Ovo je bilo u neko staro dobro vreme pre nego što je Chris Brown optužen za nasilje, već je bio samo jedan od preslatkih pop R’n’B vokala poput Ushera. Uz ovu pesmu je obavezno slušati i Broken Strings od Nelly Furtado i Jamesa Morissona, iste žice dira (igra rečima namerna).

JoJo – Too Little Too Late

JoJo je bila tinejdžerska zvezda u isto vreme kao i Lindsey Lohan, Hillary Duff, Britney Spears… Imala je samo dve, tri pesme kao i film “Aquamarine”, ali i to je bilo sasvim dovoljno da nam ulepša tinejdžerske dane kad smo tužni. Znači, svaki drugi dan.

Rihanna – Take a Bow

Iako će možda neki reći da su najveći Rihannini hitovi iz tog vremena Umbrella ili Unfaithful, ja ipak moram da izaberem ovu pesmu. Zbog nje smo prvi put doveli u pitanje nečije “izvini” jer bi nam svaki put prošao kroz glavu deo pesme “Don’t tell me you’re sorry ’cause you’re not, baby when I know you’re only sorry you got caught”. Važan trenutak za ženski rod, pritom, baš smo lepo i kvalitetno patile uz ovu pesmu.

The Pussycat Dolls ft. will.i.am – Beep

Mrtva trka između ove pesme i pesama Buttons i Stickwitu. Imale smo njihov poster na zidu (kada smo konačno skinule poster na kojem su Pajper, Fibi i Pejdž) i opčinjeno ih gledale kako đipaju misleći da i mi isto tako igramo dok slušamo ovu pesmu. Ignorance is bliss.

Flo Rida ft. T-Pain – Low

Ko se nije spuštao uz ovu pesmu kada on kaže low low low low low, taj nije ni živeo. Sve drugo što bih dodala bi vam pokvarilo doživljaj sada kad stisnete play, a uspomene krenu da vam naviru. Je l’ gorela Bajina Bašta uz ovu pesmu ili je to ipak bila Vrnjačka Banja?

Tamara Mladenović

Naslovna fotografija: instagram.com/fashionweek_25

Comments