Ne moraš da se skrivaš, svi oko tebe se slikaju, prave frizuru, sređuju šminku kako bi to bilo što fotogeničnije i kako bi što bolje izgledalo na fotografiji, a onda sve to brzo ode i do društvenih mreža, a najčešće do Instagrama kao mreže koja je sasvim u stilu modnih fotografija i pokazivanja kombinacija i celokupnog izgleda. Zbog toga smo malo skrolovali po internetu i potražili neke autfite koji se uvek dobro “slikaju” i uz koje fotografije uvek izgledaju lepše. Ukoliko ne znaš šta bi to “izbacila” na svoj profil, onda osmisli neki od ovih autfita, a onda pravac slikanje i skupljanje lajkova i komentara.

Ukoliko voliš da nosiš haljine koje su zanimljivijeg printa, potrebno je da znaš da na fotografiji mogu da izgledaju prilično zbunjujuće, jer se forma tela ne vidi. Ali, uz kaput koji ćeš samo prebaciti preko ramena, te čizme koje su iznad kolena, što je potpuni Instagram trend izgledaćeš zaista odlično.

autfiti 1 Za ljubitelje Instagrama: Ovo su autfiti koji se najbolje slikaju

Farmerke ravnog kroja uz košulju ili bluzu koja je oversize izgleda savršeno u kombinaciji sa visokim potpeticama. Ali, do iste takve fotografije moraš da učiniš da cela kobminacija izgleda modernije i zanimljivije. Uz dugački prsluk-kaput, neku manju torbu na ramenu, bićeš sasvim spremna za fotkanje i brzo objavljivanje.

autfiti 2 Za ljubitelje Instagrama: Ovo su autfiti koji se najbolje slikaju
Comments