Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Mikro trend: Ovaj detalj čini da svaki autfit izgleda super-moderno!

Tvoj novi saveznik u borbi protiv neželjenih dlačica: Philips Lumea

Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Za ljubitelje paštete: Novi ukus Argete Exclusive

Za ljubitelje paštete: Novi ukus Argete Exclusive

Argeta krajem svake godine iznenadi svoje kupce novim Exclusive ukusom u jednokratnoj ograničenoj seriji. Ovaj put su ga razvili po receptu priznatog kulinarskog majstora Tomaža Kavčiča, koji u “Gostionici kod Lojzeta” na dvorcu Zemono oduševljava čak i najzahtevnije svetske gastronomske stručnjake. Novi ukus iz Argetine prestižne linije koji se zasniva na probranim sastojcima – lososu sa ruzmarinom i anisom – u ovo praznično vreme će zadovoljiti i sofisticirane gurmane.

Argeta Exclusive je premium kolekcija delikatesnih namaza namenjenih svima koji vole da se prepuštaju gurmanskim zadovoljstvima. Uoči decembarskih praznika je predstavila novi ukus koji u karakterističnoj crnoj ambalaži garantuje pravi kulinarski doživljaj. Balansirana kombinacija pažljivo biranih sastojaka je nastala zahvaljujući saradnji sa jednim od najprepoznatljivijih imena slovenačkog kulinarstva Tomažem Kavčičem, glavnim kuvarom u “Gostionici kod Lojzeta” u dvorcu Zemono u Vipavskoj dolini.

Argeta Exclusive Za ljubitelje paštete: Novi ukus Argete Exclusive

Novi ukus Argete Exclusive

Ograničena serija pašteta à la Dvorac Zemono bazira se na lososu, neophodnom delu tradicionalne praznične svečane atmosfere, dok poseban karakter namazu daju arome ruzmarina i anisa. Kavčič, koji je autor ove recepture, objašnjava koncipiranje novog ukusa: “Razmišljali smo i o drugim ukusima, ali glavni izazov nam je bio kako u proizvod uneti toplinu familijarnosti, autentičnosti i neposredne harmonije probranih i kvalitetnih sastojaka. To nam je omogućila aroma lososa, čak i u velikoserijskoj proizvodnji. Ako mislite da se u pašteti relativno brzo sastavilo sve što smo hteli, znajte da su se u njoj udružile dugogodišnja ljubav i predanost traženju najboljih ukusa – s Argetine strane, kao i sa strane ‘Gostionice kod Lojzeta’.

Tomaž Kavčič se za saradnju odlučio posle posete Argetinom proizvodnom i razvojnom odeljenju. “Kada sam stupio u Argetinu laboratoriju, dobio sam osećaj kao da sam u domaćoj kuhinji. Ubedio sam se da koriste prvoklasne, kvalitetne i besprekorne sastojke. Čak i više, atmosferu i način rada mogu uporediti sa onima u dvorcu Zemono, odnosno u ‘Gostionici kod Lojzeta’. Siguran sam da prefinjenost ukusa potiče baš iz takvog, mogu reći ličnog, odnosa do stvaranja”, naglašava Kavčič.

Argeta s novim ukusom kolekcije Exclusive nastavlja predviđenu strategiju povezivanja sa vrhunskim restoranima i kulinarskim imenima iz regiona, koji tim potvrđuju njen visok kvalitet. “Saradnja sa Tomažem Kavčičem je bila prijatan i kreativan izazov kojem smo se svi obradovali. Ubeđeni smo da smo zajedno stvorili proizvod koji po ukusu i kvalitetu nimalo ne zaostaje za onim što dobijete i u najboljim restoranima”, rekao je Enzo Smrekar, generalni direktor Strateškog poslovnog programa Namazi u Atlantic Grupi.

Tomaz Kavcic Argeta Exclusive Za ljubitelje paštete: Novi ukus Argete Exclusive

Tomaž Kavčič

“Ovogodišnji Exclusive ukus je već peti zaredom. Potrošačima smo tako ponovo ponudili priliku da sebi za kraj godine priušte nešto posebno i luksuzno: izlet u svet vrhunskog kulinarstva. Odzivi su svake godine vrlo dobri. Sve veća potražnja kupaca nas je ovog leta čak podstakla da stvorimo još jednu dodatnu seriju goveđe paštete sa tartufima. Ima još mnogo mesta za nadgradnju koncepta kojim želimo postići prestižan kulinarski doživljaj, ali neka te ideje do sledećeg puta ostanu tajna”, dodao je Smrekar.

Editors choice