Mnogi ljudi se raduju oktobru zbog tmurnog vremena koje usledi nakon vrelog leta, toplije odeće i mnogo drugih stvari. Ali ono što neki zaboravljaju je i da je fantastično vreme za romantiku. Da, oktobar godine 2019. će biti najromantičniji mogući mesec za čak tri horoskopska znaka – Blizance, Raka i Strelca.

Iako neće ni za ova tri znaka sve biti baš čista bajka, jer kad sunce uđe u znak Škorpije 23. oktobra, ništa ne može biti potpuno mirno, s obzirom da je poznato da je sezona Škorpija najmračnija od svih astroloških sezona. Energija Plutona (planeta moći, transformacije i seksa) će biti prisutna u toku sezone Škorpija, pa će stvari svakako biti komplikovane. Iako sezona Škorpija počinje tek drugom polovinom meseca, Pluton stupa na snagu već trećeg oktobra pa će ova tri znaka (pored svih ostalih) osetiti promenu energije. Na kraju krajeva, Pluton se takođe u astrologiji imenuje i gospodarom podzemlja jer je kombinacija najmračnijeg mraka i najsvetlijeg svetla. Drugim rečima, ova predstojeća astrološka sezona će biti puna transformacija – dobrih i loših. 

A kada je u pitanju romantika, evo šta očekuje Blizance, Rakove i Strelčeve.

Blizanci

Osećaš se kao da si više strastvena nego inače. Sve je drugačije otkad je sunce ušlo u znak Vage prošlog meseca, a dolazak Plutona na poziciju direktnog uticaja na osmu kuću moći, transformacije i intimnosti ćeš osetiti još jače kada krene sezona Škorpija. Već početkom oktobra će ti biti pružen interesantan uvid na sve što možeš da uradiš. Mars ulazi u znak Vage, što automatski utiče na tvoju petu kuću koja je kuća strasti i romantike. Tvoji seksualni nagoni će se uveličati, a nećeš se ustručavati da reaguješ po svojim životinjskim instiktima. Prave prilike za romantiku će ti biti najverovatnije dostupne na poslu ili putem posla.

Comments