Hot topics

Reci NE kompromisima: Ovo su neki koje definitivno ne bi trebalo da praviš

7 saveta kako da pobediš infekcije na prirodan način i bez upotrebe antibiotika

Beograd postaje sve veći Glovo-grad

Tvoj beauty vodič kroz najbolje tissue maske za lice

Sara Oster ti otkriva jednostavne trikove kako da stilizuješ kosu i tokom leta, a da je ne oštetiš!

Zašto nikada nećemo prestati da volimo bele patike + stajling saveti za nju i njega

Najlepša destinacija koju još uvek možeš posetiti ovog leta (ali i jeseni)!

U susret letovanju: Stvari koje obavezno treba da imaš u koferu

Kako da pronađeš motivaciju kada je jednostavno nemaš?

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

1/3

Ako hoćete propisno da vodite zdrav život, ukinite 24-oročasovno ograničenje dana i produžite dan barem za još šest sati, jer aktivnosti koje treba dnevno da sprovedete da biste ispunili kriterijume zdrave ishrane, rekreacije, rada, odmora, opuštanja, vremena za sebe, vremena za partnera i prijatelje (a da ne pominjemo decu, porodicu i kućne ljubimce) jednostavno nije moguće izvesti za samo 24 sata.

Svakog dana treba da spavaš osam sati, da bi bila odmorna i sposobna da radiš narednih osam – ali radni dan je mnogo duži. Čak i ako ne radiš dodatni posao od kuće, (još četiri sata, najmanje), gde je vreme koje ćeš svakog dana posvetiti sebi – taj sat ti je potreban za osnovnu higijenu i duplo više ako imaš na programu depilaciju ili farbanje.

A kada ćeš ići u nabavku, spremati hranu, prati sudove, prostirati veš (peglanje zaboravi)? I kada ćeš se družiti, jer prijateljstva treba negovati, kada ćeš imati posebno vreme sa partnerom (a da to nije onaj trenutak kad se oboje rušite u krevet mrtvi umorni, bez imalo energije za romantiku i intimu), kada ćeš malo čitati, pogledati neki dobar film, izvesti psa u šetnju (u to barem ulazi vreme od pola sata dnevne šetnje za tebe, jer tako nalažu standardi zdravog života)?

Editors choice