5 korisnih saveta kako da ti menstruacija ne upropasti letovanje

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

*GIVEAWAY* Proizvodi za negu kože koji su ti neophodni ovog leta

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Zahvalnost BITEF-u od boga Dionisa!

Zahvalnost BITEF-u od boga Dionisa!

51. Bitef festival nalazi se na polovini svog epskog putovanja​ koje je započelo 22. septembra prolog danom i predstavom Quizoola! čuvene britanske trupe Forced Entertainment, a svečano lansirano 24-časovnim spektakularnim otvaranjem i to predstavom čuvenog flamanskog reditelja Jan Fabra i njegovim fascinantnim ostvarenjem “Olimp – u slavu kulta tragedije, predstava od 24 sata” 23. septembra u Sava Centru. Svetski poznati teoretičari i kritičari pozorišta tvrde da će se istorija pozorišta deliti na pre i posle Olimpa, a mi sa sigurnošću tvrdimo da je ovo izvođenje u Beogradu za koje sam Fabr kaže da je bolje nego prethodno izvođenje u Parizu ispisalo istoriju srpskog pozorišta. Prema rečima Ivana Medenice “Bitef je Beograd vratio sebi” nakon Olimpa.

Ove godine smo nastavili partnerstvo sa generalnim medijskim pokroviteljem Bitefa Radio televizijom Srbije koja je uživo prenosila 24 sata ovog svetskog pozorišnog spektakla na svom umetničkom kanalu RTS 3. Srećni smo što se reditelj Jan Fabr u zvaničnom pismu obratio i zahvalio ekipi RTS-a, i želimo da sa javnošću i publikom podelimo važnu vest da se Bitefu obratio i zahvalio sam Bog Dionis lično, na šta je Bitef odgovorio. Prenosimo prepisku u celosti.

dionis bitef Zahvalnost BITEF u od boga Dionisa!

Pismo Dionisa Bitef timu:

Dragi Bitefe,

Neizmerno vam hvala na gostoprimstvu. Ne smatramo sebe bogovima, ali smo tokom ovih nekoliko dana bili tretirani na upravo takav način: obasuti poštovanjem i ljubaznošću, obiljem i podrškom – kako na sceni tako i iza nje. Vaš moćni tim koji je izdržao predstavu dugu 24 sata, priuštivši publici luksuznu posetu planini Olimp, zaslužuje svu našu ljubav. Zauvek ćemo vas čuvati i u sećanju i u srcu! Apsolutna nam je čast i zadovoljstvo što smo zajedno sa vama istrčali taj ludi, ludi, ludi maraton. Gajim ogromno poštovanje prema svima vama u Bitefu koji ste nam omogućili da odigramo ovu predstavu, jer znam da to nije nimalo lako! Svetu je potrebno više ljudi poput vas, da tako snažni i predivni brane bedeme savremene umetnosti. Bili ste neodoljivi, ludi, zabavni, hrabri, puni energije i podrške.
Želim vam svu sreću u nastavku festivala.
Ne zaboravite da pijete vino i da se ponekad malo prepustite ludilu. Bitefe, ostani zauvek tako seksi!
Hvala vam za sve,
Dionis”

Editors choice