Slično privlačni slično, kaže zakon privlačnosti, pojednostavljujući stvari do suštine. Da bi ovaj zakon radio za tebe – radi na sebi i privuci dobre stvari u svoj život, uključujući i adekvatnog partnera.

Budi ono što jesi

Ako živiš neku zamišljenu i prilagođenu verziju sebe, privlačiš stvari koje su takođe lažne i maskirane. Budi ono što stvarno jesi, da bi prave stvari proradile na istoj frekvenciji. I prava ljubav, naravno.

Voli sebe

Ostavi se samokritike i ubeđenja da moraš da se popraviš da bi zaslužila ljubav. Očisti to, kao što se čisti prašina – i po mračnim ćoškovima i ispod kreveta. Voli sebe, budi dobra i nežna prema sebi, pruži sebi ono što čezneš da dobiješ od sveta i od partnera. Samovrednovanje i samopouzdanje privući će prave ljude i kreirati odgovarajuće okolnosti.

Preispitaj svoja ubeđenja

Tvoja verovanja i ubeđenja traže i nalaze potvrdu. Zato ih preispitaj i odbaci ona koja su negativna, koja te sabotiraju i zasnivaju se na predrasudama. Potrebna su ti dobra, pozitivna ubeđenja o tome da si vredna osoba koja zaslužuje sve dobre stvari.

Nastavi da sanjaš

Ne napuštaj svoje snove. Oni su možda luckasti i neozbiljni, ali oni održavaju u životu najbolji deo tebe, tvoje unutrašnje dete. Sanjaj o uspehu, slavi, pravoj ljubavi, zamišljaj da si kraljica i glavna glumica, voljena i poštovana.

Comments