Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

1/4

Zaljubljenost prestane posle nekog vremena. Nekada plane i prođe vrlo brzo, nekada potraje prilično, ali prođe. A kad prođe, tada možemo da sagledamo koliko smo sposobni da sa tom osobom delimo realnost, odnosno, da negujemo ljubav. Često otkrijemo da nismo, ali znaci koji ukazuju na to da je zaljubljenost prestala, nisu istovremeno oni koji ukazuju na to da se ljubav ne može ostvariti – imajte to u vidu.

Njegove navike počinju da ti smetaju

Sve ono što ti uopšte nije smetalo, ili ti je čak bilo simpatično – to kako zaspi dok gleda film, kako brzo jede, glasno komentariše ono što čita, grli jastuče kad se smesti u fotelju…. iz nekog razloga takve stvari počnu da te nerviraju. Možda si ti neke svoje navike promenila zbog njega, na neki način se povukla da mu napraviš mesto, pa ti sad smeta što je on komotan, a ti nisi. Realno, svako bi trebalo da se malo povuče, da malo promeni svoje navike, a i da ima malo prostora da bude sasvim komotan.

prestanak zaljubljenosti Znaci da više nisi zaljubljena

Editors choice