Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Kupaći kostimi koje ćemo viđati svuda ovog leta

Kako da sprečiš bore koje nastaju kao posledica stresa?

Najbolji albumi u 2020. (do sada)

Ponekad je odustajanje od ljubavi čin ljubavi – prema sebi

Ljubavni horoskop za jun 2020.

Kako da sabotiraš sabotera u svojoj glavi

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Ideje za doručak po preporuci wellness eksperata

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Vage su takođe veoma prijemčive na uticaj retrogradne Venere – one će se baviti svojim izgledom, pitanjima partnerstva i preispitivanjem svojih vrednosti, ali biće nadahnute strašću i romantikom, kreativne i inspirisane za svaku umetničku delatnost. Retrogradni ciklusi donose i preispitivanje prošlosti, pa će na red doći bivše ljubavi, propale veze i propuštene prilike, što ne treba da vas obeshrabruje.

Suočavanje sa strahom, tugom i teretom prošlosti, podstiče lični rast i što se više oslobađate, bliži ste pronalaženju svoje srodne duše. Protok energije koji retrogradna Venera donosi Vagama, mogao bi da oživi kroz partnerski odnos, kao i kroz bavljenje kreativnim poslovima, koji mogu postati unosniji nego ranije. Vage će otkriti svoju muzu i odlično će sarađivati sa njom.

Škorpije su i inače strastveno posvećene svojim ciljevima, ali tokom maja goniće vas želje intenzivnije nego inače. U kući partnerstva planetarni aspekti ukazuju na puno emotivno ulaganje, kao i na sklonost Škorpija da naprave neophodne kompromise. Planete se kreću na takav način, da samo pojačavaju vašu potrebu za intimnošću i izlivima strasti, pa ako ste sami, prosto ćete “morati” da nađete nekog, sa kim možete da kanališete toliku količinu energije i toliki emotivni naboj. Verovatno ćete privući pravu osobu, jer strast ne dolazi kroz običnu požudu, već kroz potrebu za bliskošću i povezanošću.

Naslovna fotografija: instagram.com/labyrinthofcollages

Brankica Milošević

Editors choice