5 činjenica koje treba da znaš o TISSUE MASKAMA – najnovijem hit proizvodu u BEAUTY svetu!

5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta!

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

1/3

Zamka za jake žene, kao i za jake muškarce, nalazi se u slabosti partnera. Jaki muškarci bivaju privučeni ženama kojima treba zaštita i oslonac i u vezi postaju zarobljenici njihove slabosti. Jake žene privlače slabe i zavisne muškarce, kojima je potrebno da ih neka žena “uzme pod svoje” da ih usmerava i da donosi odluke umesto njih. One u početku sa puno entuzijazma obavljaju taj posao, misleći da će napraviti čoveka od svog slabića, posvećujući se toj misiji, jer snaga i hrabrost ne znaju da neke stvari nisu moguće – da ne možete uliti svoju snagu i hrabrost u nekoga ko ih nema i naučiti ga da bude nešto što nije. Snaga zna da je sve moguće, ali slabost poznaje samo prepreke i nemogućnosti i zato ima tendenciju da se prilepi uz snagu, kako bi ona rešavala njegove probleme.

Slabost je nesamostalna i uvek namagnetisana i fokusirana ka privlačenju odgovarajućeg oslonca, a snaga ne prepoznaje opasnost slabosti, jer joj je čitav taj koncept nepoznat.

Kad jaka žena shvati da je slab muškarac koristi kao besplatnu vožnju prvog razreda do svake odrednice i da joj predstavlja kamen oko vrata, ona se obično okreće sebi i oslanja se na svoju snagu i hrabrost da nastavi sama, bez balasta, čak i onda kad u tu avanturu vodi sa sobom dete ili decu, koja su rođena u tom odnosu. Jer lakše je biti sam sa dvoje, troje dece, nego ostati sa partnerom koji nije ništa više, nego još jedno dete i to ono najzahtevnije, najrazmaženije i najugroženije, jer je izgubilo sve privilegije zavisničkog položaja kad su došla deca o kojima treba brinuti i nije preuzelo na sebe ni jednu odgovornost, očekujući da to žena i dalje čini za njega i umesto njega.

žena3 Zamke slabosti u koje upadaju JAKE žene

Editors choice