#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ako si čula za “hygge”, obožavaćeš “fika” koncept: Skandinavski način pravljenja pauze za kafu

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Zamke u koje ćemo upasti samo zato što smo zaljubljene

Zamke u koje ćemo upasti samo zato što smo zaljubljene

1/3

Ne kažem da ne možemo da ih izbegnemo, niti mogu da predložim kako da ih izbegnemo – savet tipa “nemoj biti zaljubljena” bio bi jedini adekvatan, a istovremeno sasvim apsurdan. Svakome zaljubljenom i uopšte, svakome, mogu jedino da posavetujem da čita Teri Pračeta, jer će tamo naći gomile očiglednosti koje ljudski ego i ljudska glupavost radije previđaju ili tumače, nego da prihvate kao očigledno – ako tretirate ovo štivo kao udžbenik o ljudskim slabostima svake vrste i u svim aspektima života. Osim toga, ovo je apsolutno urnebesna avantura u najboljem maniru engleskog humora.

Dakle, voliš taj osećaj zaljubljenosti, tu ustreptalost u grudima, u stomaku, među butinama, taj osećaj da ti srce kuca i vene pulsiraju u celoj tebi, tako da možeš da čuješ i osetiš snagu života, želju za životom, uživanje u životu?
A ko ne voli? Osim onih koji se dobro sećaju kako su prošli put prošli i znaju da ni ovaj put neće proći bolje. Oni samo uzdahnu, pomišljajući maglovito na predstojeće agonije u suzama i bez daha i skoče u bezdan zaljubljenosti, suludo se nadajući (nada, stara kurva) kako će ipak pasti na mekano i preživeti. Ali, dole su kljusa, rupe sa zašiljenim koljem, omče, mreže, noževi u srce i sav olimpijski repertoar igara zaljubljenosti.

Authentic L♡VE by @thehearnes

A post shared by Authentic Love Magazine (@authenticlovemag) on

Prebrzo mu se poveravaš

On želi da zna sve o tebi i nastupa kao osoba od poverenja, takođe ti se i sam otvara i poverava ti svoje mračne tajne i ti to doživljavaš kao vrhunsku prisnost, znak senzibiliteta kakav se retko sreće i oberučke prihvataš taj odnos, koji izgleda drugačiji od svih ostalih. Posle nekog vremena, pokaješ se za otprilike sve što si mu rekla o sebi i preslišavaš se koliko toga si mu rekla o drugim osobama koje su ti važne i kaješ se zbog poverenja koje si mu ukazala. Kad nekog prebrzo pustiš u svoju dušu i srce, on tamo počne da se oseća kao kod kuće, a ako kod kuće ima nesređene, nesrećne i naporne odnose, takvu će atmosferu ubrzo napraviti i u tvom srcu i duši.

Editors choice