Počinje da ti bude najvažniji u životu

Do juče nisi znala da postoji, a danas ti je najvažnija osoba u životu, zbog koje zapostavljaš sve ostalo, samo da bi mu napravila više prostora. Ne stižeš da se viđaš sa prijateljima, jer svaki slobodan trenutak provodiš sa njim, a onda ti on kaže da mu treba više slobode i prostora. Osim što ti takođe prebacuje i da su ti drugi važniji od njega. Zbunjena si, frustrirana i ljuta. On je nesiguran i ima problema sa sobom i svetom oko sebe, a ti želiš da ga razumeš u svakom trenutku. A da, prebacuje ti i da ga ne razumeš. To se obično dešava kad jake emocije naprave udar na tvoj sistem vrednosti i kad zaboraviš da si najvažnija sama sebi, a usput uvidiš da ti njemu nisi ni približno tako važna kao on tebi.

Veruješ da doživljava seks isto kao i ti

Zato što vam je tako sjajno u krevetu, što uspevaš da se izgubiš u telesnoj ljubavi i ekstazi, veruješ da on to doživljava i vrednuje isto kao i ti. A kad otkriješ da je za njega seks odvojen od emocija i da itekako postoji opcija „samo seks“ koji se u tom slučaju može upražnjavati i sa bilo kim drugim, ostaješ zaprepašćena.

Ne veruješ da može da te prevari kad vam je tako dobro

Zašto bi to uradio, pobogu? Ali on ima svoj rezon, svoju demagogiju i opravdanja koja će ti servirati kao životnu filozofiju, kad otkriješ da te je prevario. Uostalom, to je bio samo seks.

Comments