Hot topics

7 ključnih razloga zašto je jedini pravi standard lepote onaj koji sama postaviš

Kako da se našminkaš kada nosiš masku?

7 najpopularnijih modela vereničkog prstenja i burmi u 2020.

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Sve što ti je potrebno za savršenu, opuštajuću kupku

Kako da održiš kosu zdravom nakon farbanja kod kuće?

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

Ideje za doručak po preporuci wellness eksperata

Ukoliko želite da povedete računa o svom zdravlju nema potrebe više da trčite svakog dana na pijacu, posetite najbliži IDEA prodajni objekat i odaberite zdrave namirnice. Kvalitetno i sveže voće i povrće, kontrolisanog porekla po veoma povoljnijim cenama omogućiće vam pripremu zdravih i brzih obroka za vas i vašu porodicu.

Najširi asortiman voća i povrća od onih dobro poznatih kao što su jabuke, grožđe, dinje, maline, kupine krompir, paradajz, pa sve do najrazličitijih salata rukole, baby spanaća, hrastovog lista, kao i velikog i bogatog izbor najrazličitijeg egzotičnog voća poput avokada, manga, passion fruit-a, i još mnogo drugih vitaminskih namirnica, pružiće mogućnost uravnotežene i zdrave ishrane svim potrošačima širom Srbije. Za one najizbirljivije u ponudi je BIO organski segment koji postaje jedan od najsnažnijih trendova ishrane u svetu i kod nas.

IDEA Odaberi zdravo uberi sveže 1 Započni dan zdravim i svežim obrokom!

Nemojte da vas iznenadi ako u vama najbližoj IDEA prodavnici naiđete na natpis “Odaberi zdravo, uberi sveže“ jer upravo ova akciju ima cilj da pažljivo odabranom ponudom i pristupačnim cenama svoje potrošače, koji vode računa o tome da sebe i svoju porodicu hrane zdravo, pripremi i uvede u svet zdravije ishrane i zdravijih navika.

Već od danas vas očekuje nedelja puna egzotičnih ukusa, a onda će vas vama najbliža IDEA prodavnica svake nedelje uvoditi u svetove bogate ukusima punim citrusa, namirnica za pripremu salata ili za detoksikaciju organizma, ali i nekih od plodova karakterističnih za najvrelije letnje dane. Svaka od ovih nedelja je tematska i u skladu sa svojom temom pružiće i veliki izbor artikala iz tog asortimana na popustima koji su odabrani u odnosu na istoriju želja velikog broja kupaca iz ranijih kupovina.

Putovanje kroz države, kontinente i različite svetske gastronomije sada je lakše nego ikada ranije. Pripremite ili isprobajte novi ukus, novi recept, neobični specijalitet uz bogatu ponudu voća i povrća iz svih delova sveta i uživajte u časolijama najrazličitijih ukusa.

Svakodnevna dostava asortimana, kontrolisan tansport i skladištenje po najvišim standardima uvek vam daje izbor svežih proizvoda po sopstvenom ukusu. Ukoliko niste sigurni kako da u svoju ishranu uvedete širok spektar vitamina onda napunite svoj tanjir najrazličitijim bojama i zdrav obrok je zagarantovan. Odaberite zdravo i uberite sveže ispred svoje kuće u najbližoj IDEA prodavnici. 

Editors choice