Izaberi ovu BOJU ako želiš da deluješ SAMOUVERENO i COOL!

Samo za prave HEDONISTE: Kako da napraviš najbolju KAFU ikad!

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Zaposlite samo najbolje u svojoj firmi

Zaposlite samo najbolje u svojoj firmi

Mnogi poslodavci se pitaju kako da prepoznaju radnu, vrednu, a uz to i obrazovanu osobu koja će poboljšati rad njihove firme.

Razgovori za posao često nisu plodotvorni baš iz razloga što prvi kontakt sa osobom nije dovoljan da se saznaju sve predispozicije kandidata, a tu igraju glavnu ulogu brojni faktori, uključujući i glumu, laskanje sebi, preuveličavanje osobina, lažne preporuke, pusta obećanja…

Ipak, pet minuta provedenih sa osobom može mnogo toga otkriti. Kontakt očima je najvažnija stvar, a ono što je nemoguće ne primetiti jeste da li osoba ima harizmu ili ne.

Neverovatna stvar je da dobre ocene i diploma nisu garancija stalnog radnog mesta već isključivo lična sposobnost i znanje. Treba se pokazati na delu i otkriti svoje sposobnosti. Dati se maksimalno u svakom trenutku i priteći u pomoć nadređenima kad je potrebno.

Da bi bio najbolji moraš imati strast, pobednički duh, želju za pobedom i sposobnost da praviš razliku između profesionalnog i privatnog života. 153 Zaposlite samo najbolje u svojoj firmiKako se ocenjuju kandidati za posao i na osnovu kojih informacija u CV-u se određeni izdvajaju kao najbolji?

Pored diplome, koja je danas gotovo neophodna, ona mora imati pozadinu i mora biti propraćena određenim iskustvom ili preporukama o volontiranju. To su stvari koje se ne mogu kupiti već se stiču ličnim trudom i znanjem, a pride su tu i odlike koje krase budućeg profesionalca.

Od velike važnosti će biti prvo znati: Koje osobine su zlata vredne?

Ambicioznost

Svaki poslodavac želi zaposlenog sa vizijom, sa željom da uči i napreduje. Osobu koja je spremna da iskaže svoje mišljenje, ali na pravi način, sposobna da se suprostavi konkurenciji i ne boji se stvari i izazova koji će je sačekati kad dođe do vrha.

Disciplinovanost

Disciplina je najvažnija stavka, koje se pridržavaju svi obrazovani ljudi. Ukoliko je radno vreme od osam sati, na posao se stiže 10 minuta ranije. Ako je dogovor postignut, mora se ispoštovati!

Pamet

Pod ovom osobinom sakrivene su mnoge druge propratne, a to su snalažljivost, elokventnost, domišljatost, brzo odgovaranje, veliki fond reči, skladištenje informacija u glavi…

Hemija

Na kraju, stigli smo do nečega po čemu se “veliki” izdvajaju, a to je harizma, osmeh na licu i kad je najteže. Uspeti i izboriti se sa mnogim problemima. Šanse za napredak se tako povećavaju, a vi pobeđujete u velikom stilu.

Izvori fotografija: linkedin.com, karenzeigler.com


Violeta Stojanović

Editors choice