Prošlo je vreme kada su se žene zadovoljavale nošenjem muške košulje nekoliko sati tokom zajedničkog, lepo i nežno provedenog vremena, naravno u krevetu. Znamo svi na koji osećaj se misli i ta potreba je recimo: slatka i opravdana.

Danas je sve to dobilo drugačiju konotaciju i pretvorilo se u modu i u nešto više od košulje, a pored dukseva, tu su i pantalone, koje verovali ili ne, devojke takođe nose.

341 Zapovesti stila: Greške koje se teško opraštaju

Ukoliko niste čuli za izraz baggy pantalone, mi ćemo vam pokazati kako izgledaju, ali je takođe neizbežno gnušati se nad neuspelim pokušajima trendi autfita, kad ono… nije sve za svakog i ne stoji svakom sve!

Jedna stvar se mora naglasiti i sledeće reči obavezno boldujte u svojoj glavi: stvari treba da istaknu vašu figuru i da stave akcenat na vaše vrline, ne i na mane. 

1 7 Zapovesti stila: Greške koje se teško opraštaju

Čim vide da je izašla neka nova krpica, devojke pohrle da brže-bolje nabave istu i da se okite njome. Onda mašu njome kao da je neki eksponat, slikaju se i providno trude da se dokažu. Neretko se izlete samopohvalom, ne prezajući da kažu “poslednje pare dala sam na tu stvar, ali ne žalim”, a sramotu možda osete tek pošto uhvate čudne poglede prolaznika na sebi.

Prizor je nimalo lep, a one, nažalost, nikako da shvate da nije zlato sve što sija i nije moderno sve što šljašti.

U nekim stvarima možete izgledati deblje i mogu vas vizuelno činiti većim, a cena određenog artikla nije nikakav pokazatelj kvaliteta.

Comments