Ko ne voli da uživa u plodovima rada, a da se ne muči mnogo? Kako do lako zarađenog novca, pitamo se. Iako deluje kao nemoguća misija, hajde da pokušamo da pronađemo po koji način za laku zaradu.

Iznajmi sobu

Za one koji žive u kući, a imaju slobodan prostor, ovo je najbolji način da se zaradi bez imalo muke. Jedino što treba da uradite je da oslobodite prostor i dozvolite da se neko tu useli uz određenu novčanu nadoknadu.

Slika 164 Zaradi bez mnogo muke

Imanje stanara i blagodeti ovog “posla”

Uloži

Ukoliko imaš određenu sumu novca u šteku, neko bi rekao: “Ne budi lud, uloži”. Ne znamo koliko je to dobro rešenje, ali je sigurno preporuka onih koji su pokušali, pa uspeli. Treba uložiti, da, ali na prave stvari, ne kockanje. Ukoliko se u ulaganje računa pokretanje malog biznisa ili dobijanje prihoda, onda je to prava stvar.

Prodati nepotrebne stvari

Otarasite se stvari poput starog smokinga, preskupe haljine koju si nosila samo jednom i ostalih sitnica koje ti nisu potrebne. Ovo je čista zarada za one koji pronađu kupce. Mada, samo najuporniji opstaju, a to se na kraju isplati.

Slika 251 Zaradi bez mnogo muke

2 u 1: počistite kuću i zaradite

Kamata

Za one koji imaju ušteđevinu  u banci, rast kamate bio bi dobar izvor zarade. Zato plaćajte račune na vreme, a ono što prevagne oročite i dobijte uverenje o depozitu.

Slika 334 Zaradi bez mnogo muke

Rizik se ponekad isplati

Radite online ankete za novac

Ništa lakše nego zaraditi na istraživanjima koja plaćaju popunjavanje određenih anketa. Treba biti vičan u pronalaženju istih, ali da postoje osobe koje su zaradile na ovaj način, zaista postoje. Takođe, neke firme plaćaju i gledanje reklama.

Slika 429 Zaradi bez mnogo muke

Novac bez mnogo rada

Napravi blog

Ukoliko si vičan sa tehnologijom, postoji nešto što te ispunjava i još voliš internet, onda napravi blog. Sigurna zarada je ukoliko imaš veliku želju.

Slika 525 Zaradi bez mnogo muke

Ukoliko si aktivan bloger, ovo je šansa za zaradu

Postani bebisiterka

Stvar koja uopšte nije teška, a donosi zadovoljstvo je biti bebisiterka. Čuvati bebu ili kućnog ljubimca ne zahteva veliki posao, a ulaganja su ravna nuli.

Slika 620 Zaradi bez mnogo muke

Da li vam se dopada ovaj posao?


Violeta Stojanović

Comments