Imaš iza sebe istoriju lomova srca – još od osnovne škole pa naovamo. Zaljubljive si prirode, ili nekako uvek privučeš nekog ko će da te povredi? Psiholozi pronalaze unutrašnje, emotivne uzroke i uslovljenosti, a horoskop nudi svoje tumačenje, za svaki znak.

Ovan

Tvoja intuicija često promaši kad je u pitanju prepoznavanje ljubavi – kao da tražiš pogrešnog muškarca. I pronalaziš – uvek privučeš nekog ko te na kraju izda i ostavi na cedilu. Zvezde savetuju da pokušaš da daš šansu nekome ko nije tvoj tip i ko te ne privlači naročito, možda upali!

Bik

Bikovi su skloni da žive u prošlosti – teško im je da odustanu od onoga što je bilo i ostave iza sebe razočaranja iz prošlosti. Vezanost za bivše partnere im ne dozvoljava da počnu novu vezu čisti i rasterećeni. Savet – odbaci predrasude i pokušaj da doživiš ljubav kao da je prvi put upoznaješ!

Blizanci

Prebrzo odlučuješ da prekineš jednu vezu i započneš novu, ponekad čak i ne tim redom. Često se zaljubiš najstrašnije već na prvom sastanku i posle kratkog vremena se isto tako razočaraš i odmah trčiš u prvo sledeće naručje. I tako dolaziš u situaciju da patiš od hronično slomljenog srca, sa povremenim prekidima tokom zaljubljivanja. Savet – uspori, daj vremena i sebi i partneru i vezi.

Rak

Emotivni Rakovi su zapravo vrlo zatvoreni, zato što su svesni koliko su povredivi. Uvek se boje da će ih neko povrediti i pokušavaju da žive zaštićeni u svojoj čauri, a u vezema često nisu iskreni – da ne bi povredili partnera. I tako dvostruko pate – i zbog sebe i zbog druge osobe. Zvezde savetuju Rakovima da se ohrabre i pokušaju da budu iskreniji i otvoreniji.

Comments