Šminka, nepravilnosti, zagađenje i neprijatan osećaj na koži stvar su prošlosti sa novom formulacijom La Roche-Posay micelarnih voda. Zahvaljujući novim formulama pruženo je rešenje kojim se uklanjaju mikroskopske nečistoće dok zaštitna funkcija hidrolipidne barijere kože ostaje očuvana. Unapređenom formulom koju karakteriše optimalna tolerancija bez parabena, boja, alkohola i sapuna, kao i snažna efikasnost čišćenja, kreirana je micelarna voda za svaki tip kože.

Glavna briga žena kod odabira proizvoda za čišćenje kože je njihova efikasnost prilikom uklanjanja šminke i temeljnog čišćenja kože.

La Roche Posay predstavljanje nove formulacije Micelarnih voda ULTRA 01 Zašto čišćenje lica micelarnom vodom treba da postane deo tvoje svakodnevne beauty rutine?

Svaki dan mikroskopska prašina i oku nevidljive čestice zagađenja prianjaju na kožu i uzrokuju oksidativni stres i iritacije. Žene sa osetljivom i reaktivnom kožom često imaju poteškoće prilikom odabira odgovarajućeg “čistača” za njihov tip kože. Svaka od njih želi efikasnost kada je reč o proizvodima za čišćenje lica, kako bi što pre uklonila sve tragove šminke i nečistoće. S obzirom na to da je reaktivna koža posebno osetljiva, često se javljaju simptomi kao što su zatezanje, svrab i peckanje. Upravo iz tog razloga, efikasnost i optimalna tolerancija moraju ići ruku pod ruku kada govorimo o problematičnoj koži lica i proizvodima kojima se ona tretira.

La Roche Posay Micelarne vode ULTRA pregled LRP stručnjaka 02 Zašto čišćenje lica micelarnom vodom treba da postane deo tvoje svakodnevne beauty rutine?

 

Budući da je utvrđeno da je prioritet žena da efekat čišćenja bude vidljiv već sa prvom vaticom, La Roche-Posay je kreirao formule koje su prilagođene različitim potrebama kože i efikasno rešavaju upravo taj problem.

Unapređena formula

U unapređenoj formuli micelarnih voda, La Roche-Posay kombinuje moć micela sa glicerinom za bolju efikasnost i toleranciju. Formula se lako razmazuje, bolje prianja na šminku i nečistoće, i tako omogućava njihovo lakše uklanjanje sa manje trljanja.

La Roche Posay Micelarne vode ULTRA pregled LRP stručnjaka 01 Zašto čišćenje lica micelarnom vodom treba da postane deo tvoje svakodnevne beauty rutine?

La Roche-Posay razume da svaki tip kože ima svoje vlastite potrebe čišćenja, pa su stručnjaci za osetljivu kožu upravo iz tog razloga kreirali tri jedinstvene formule u kojima je kombinovana efikasnost za uklanjanje nečistoće, šminke i oku nevidljivih čestica zagađenja sa aktivnim sastojcima – La Roche-Posay termalnom vodom.

Micelarna voda Ultra – osetljiva koža

Efikasno čisti, uklanja šminku i umiruje. Izvrsno uklanja nečistoće i prljavštinu, nežno čisti i ne suši kožu, ostavlja je blistavo čistom i pruža joj osećaj svežine. Ovu micelarnu vodu karakteriše svežina fiziološkog mirisa sa novom efikasnošću i 1% glicerina.

La Roche Posay Micelarna voda ULTRA za osetljivu kožu 400 ml Zašto čišćenje lica micelarnom vodom treba da postane deo tvoje svakodnevne beauty rutine?

Žene sa reaktivnom kožom susreću se sa izazovima prilikom odabira odgovarajućeg preparata za čišćenje. Svesne su važnosti čišćenja šminke, smoga i dima sa svoga lica. Koža im reaguje na svakodnevno čišćenje (zatezanje, peckanje, crvenilo), što ukazuje na poremećaj lipida zaštitne hidrolipidne barijere kože. Kako bi se smanjile iritacije sa kojima se svakodnevno susreću, potrebna im je optimalno tolerantna formula za čišćenje i za uklanjanje mikroskopskih nečistoća.

Comments