Svaki put kada su u društvu svojih devojaka koje naprasno ustanu i odu u toalet sa svojom drugaricom, momci se počešu po glavi i slože zbunjenu facu. Zašto, pobogu, zašto devojke moraju zajedno u toalet?! Zar ne znaju gde se nalazi?! Šta tamo rade zajedno?!

E pa, momci, misterija je razrešena! Evo sedam osnovnih razloga zašto nam je za nešto tako banalno, poput odlaska u toalet, potrebno društvo. Ne vaše, več žensko!

Proveravamo svoj izgled! Za to nam je potrebna intimnija atmosfera od punog restorana i nikako nam nije potrebno vaše njuškanje unaokolo! Kosa, zubi, šminka, sve mora da bude na svom mestu, a ako imamo neku nedoumicu, pre ćemo pitati žensku nego mušku osobu! Logično je – drugarica je kompetentnija za to!

Pričamo o vama! Ako smo na duplom sastanku, dok smo svi zajedno tu bićemo slatke i fine, ali moramo se malo i izduvati! Zato odlazimo u toalet i iskomentarišemo sve što nam je smetalo u toku večeri!

Pričamo o nečemu što nije za javnost! Ne misli se pod tim da nešto krijemo od vas, ali jednostavno, nekad se desi nešto neplanirano što baš tada treba da se kaže ili prenese, a to će se obaviti u kupatilu.

slika 166 Zašto devojke idu zajedno u toalet?

Devojke vole da idu zajedno u toalet i to je tako, prosto urođeno! Pomirite se sa tim!

Da, da, ogovaramo! Nije baš pohvalno, ali da, volimo da ogovaramo. To je prosto ženski ritual i vid opuštanja, stoga – razumite nas!

Bezbednosti radi! Realno, nikada ne znaš gde i šta može da ti se desi. Uvek je bolje ići sa nekim nego sam!

Treba da ovladamo situacijom! Ponekad ljudi kažu zle stvari i mi, devojke, znamo kada neko želi da nas povredi. Kada smo u nekoj nevolji ili neprilici, najbolje je sa drugaricom otići u toalet i smisliti šta dalje, odnosno, vratiti se i osvetiti za sve zle komentare!

Oni dani… Pa jbg, desi se. Normalno je da ćemo tad da pozovemo drugaricu upomoć da nas obezbedi potrebnim stvarčicama!


Ivana Tomić – za sada je još uvek novinarka u pokušaju, ali bi volela da jednog dana ima uspešnu karijeru. Od kada je postala tetka, šali se da je postala i mudrija. Voli da provodi vreme sa svojom porodicom i kućnim ljubimcima, obožava “Mrak“ film, višnje i Džonija Depa, a posebno uživa da “šeta“ po živcima svojoj najboljoj drugarici Nedi.

Comments